18 / 05 / 2024

Viaport Kurtköy projeleri

Viaport Kurtköy projeleri

Via Properties Kurtköy'de karma konseptte tasarlanan ViaPort Luxury projesine başlıyor. Nisan'a yetiştirilmesi planlanan ViaPort Luxury Kurtköy projesinde konut, ofis ve ticaret alanları yer alıyor...

Kurtköy Viaport'a metro geliyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı. Böylece metro Kurtköy Kavşağı'ndaki Viaport AVM'ye ve arkasındaki konutlara kadar uzatılacak...

Pendik-Kurtköy hattında markalı konut projeleri yarışıyor!

Yatırımın yeni gözde adresi Kurtköy-Pendik hattı oldu. İstanbul'un geniş arsa stokuyla dikkat çeken bölgede üretim aşamasında 22 konut projesi bulunuyor.

Pendik-Kurtköy hattında metrekare fiyatı 3 bin TL'den başlıyor!

Pendik-Kurtköy hattı, bölgede geliştirilen markalı konut projeleri ve lokasyon özelliği sayesinde ortalamanın üstünde değer kazanıyor. Cem Sezginsoy, bölgedeki konut projelerinin çevrede çalışan beyaz yakalılar tarafından tercih edildiğini belirtiyor.

Vogue Evleri Kurtköy satış ofisi!

Vogue Evleri Kurtköy satış ofisi iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konutların 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık!

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık daire tipleri 1+1 olarak dizayn edildi. Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Vogue Kurtköy Ayse Yapı satılık!

Vogue Kurtköy Ayse Yapı satılık konut alanları 63 metrekareden başlıyor. Viaport AVM'ye 3 kilometre yakınlıkta olan projenin 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki projesine 10 bin 620 kişiden katkı!

Kurtköy’deki 5. konut projesi öncesinde, müşterileri arasında eğilim yoklaması gerçekleştiren Erguvan İnşaat, markalı konut projeleri alanında bir rekora gidiyor. Şirketin yeni projesine 10 bin 620 kişi katkıda bulundu.

Kurtköy'de 50 bin konutluk modern bir kent doğuyor!

1988 yılında Kurtköy'de plan ve projeleri İngiltere'de yaptırılan Kurtköy'de 50 bin konutluk modern bir kent doğacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

1988 yılında Kurtköy'de 50 bin konutluk modern bir kent doğacakmış!

1988 yılında Kurtköy'de plan ve projeleri İngiltere'de yaptırılan Kurtköy'de 50 bin konutluk modern bir kent doğacakmış. Kurtköy toplu konut alanında bulunan arsalar, 800 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacakmış.

Viaport Luxury Kurtköy ne zaman satışa çıkacak?

Via Properties'in Kurtköy'de inşa edeceği yeni projesi Viaport Luxury için çalışmalar devam ediyor. Geçen yıl satışa sunulması planlanan Viaport Luxury Kurtköy'de ne zaman satışa çıkacak?

Sky Novita Kurtköy satılık!

Sky Novita Kurtköy satılık daire satışları başladı. 60 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje Viaport AVM ve Tem otoyola 1 kilometre mesafede yükseliyor.

Avlu Kurtköy'de minimum 189 bin liraya!

Anadolu Yakası'nda butik projeleri hayata geçiren Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, Kurtköy'deki en yeni projesi Avlu Kurtköy'ün satışlarına başlıyor. Projede minimum fiyat 189 bin lira olarak belirlendi...

Zin D Natura Kurtköy ödeme planı!

Lokasyon olarak; Viaport, Pendik Marina ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın mesafede inşa edilen Zin D Natura Kurtköy ödeme planı kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Projede satışlar devam ediyor...

Viaport Kurtköy projeleri Haberi

Viaport Kurtköy projeleri


Via Properties, Kurtköy'de Viaport Luxury projesini satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Viaport Luxury Kurtköy projesi 32 bin 530 metrekare arazi üzerinde inşa edilecek. 


Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yanıbaşında yükselecek olan Viaport Luxury projesinde konut, ofis ve ticaret alanları yer alıyor. Viaport Luxury Kurtköy projesinin en geç Nisan ayına kadar satışa sunulması hedefleniyor.


Viaport Luxury projesi 5 blok olarak tasarlandı. Projede üç blok ofisler için, iki blok konutlar için ayrılıyor. 368 konutun yer alacağı Viaport Luxury projesinde 786 adet ofis ve 83 adet ticari birim olacak. Viaport Luxury projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor.


Viaport Luxury proesinde kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, spa merkezi, yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar bulunuyor. Viaport Luxury Kurtköy projesi TEM bağlantısı ile şehir merkezine 15 dakika, Viaport...