27 / 07 / 2024

viaport luxury fiyatları

viaport luxury fiyatları

Viaport Luxury ev fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz. Kurtköy'de inşa edilecek olan Viaport Luxury projesinde 768 adet ofis, 368 adet konut ve 83 adet dükkan yer alıyor...

BMW 6 serisinin fiyatları şaşırttı! BMW 6 serisi fiyatları ne kadar? İşte BMW 630i Gran Turismo 27 Nisan fiyat listesi..

Yeniden biçimlendirilen böbrek ızgarası ve çarpıcı dış tasarımı ile dikkat çeken BMW 6 Serisi, Luxury Line ve M Sport olmak üzere 2 farklı tasarım modeliyle alıcıların beğenisine sunuluyor. Peki BMW 6 serisi fiyatları ne kadar? İşte BMW 630i Gran Turismo 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Viaport Luxury Kurtköy ne zaman satışa çıkacak?

Via Properties'in Kurtköy'de inşa edeceği yeni projesi Viaport Luxury için çalışmalar devam ediyor. Geçen yıl satışa sunulması planlanan Viaport Luxury Kurtköy'de ne zaman satışa çıkacak?

Viaport Venedik Sarayları fiyatları!

Viaport Venedik Sarayları fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda yüzme havuzu, otopark, fitness center, çocuk oyun alanları,spor alanları, alışveriş alanları ve güvenlik yer alıyor...

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bir ofis projesi olarak Kiptaş'ın eski genel müdürlük binasının olduğu araziye inşa edilen Viaport Venezia projesi kapsamında olan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Bir ofis projesi olan Viaport Venezia projesinde 221 adet yatay ofis bulunuyor. Viaport Venezia kapsamındaki ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Toplamda 221 adet yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia Ofis projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ofislerin tavan yükseklikleri ise 3 metre 30 santimetre olarak belirlendi.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bir ofis projesi olarak tasarlanan Viaport Venezia projesinde 221 adet yatay ofis yer alıyor. Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayat geçirilen projede fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ofislerin alanları ise 53 ile 202 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor. Proje 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor!

221 adet yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy işbirliği ile hayata geçiriliyor. Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa bölgesinde hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Proje Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyor.

viaport luxury fiyatları Haberi

viaport luxury fiyatları


Via Properties tarafından inşa edilecek olan Viaport Luxury projesi İstanbul Anadolu yakasında Kurtköy bölgesinde hayata geçirilecek. Viaport Luxury ev fiyatları öncesinde proje hakkında bilgi verelim.


Viaport Luxury Kurtköy projesi 32 bin 530 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 5 blok olarak tasarlanan Viaport Luxury Kurtköy projesi toplam 1.154 adet bağımsız bölümden meydana geliyor.


Viaport Luxury Kurtköy projesinde 3 blok ticari, 2 blok konut olarak planlandı. Viaport Luxury Kurtköy projesinin ticari bloklarında 786 adet ofis, konut bloklarında 368 adet daire yer alıyor.


Viaport Luxury ev fiyatları henüz belirlenmedi. Kurtköy Viaport Luxury satış ofisi ile 0216 696 10 01 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Viaport Luxury projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 daireler bulunuyor.


Kurtköy Viaport Luxury projesinde 83 adet ticari birim yer alıyor. Viaport Luxury Kurtköy projesinde yüzme...