17 / 05 / 2024

Viaport Luxury ofis

Viaport Luxury ofis

Via Properties Kurtköy'de karma konseptte tasarlanan ViaPort Luxury projesine başlıyor. Nisan'a yetiştirilmesi planlanan ViaPort Luxury Kurtköy projesinde konut, ofis ve ticaret alanları yer alıyor...

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi kuruldu!

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Viaport Venezia AVM adres!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen proje 2000 konut, 26 bin metrekarelik ofis alanı ve 68 bin metrekarelik kiralanabilir alandan oluşuyor. Viaport Venezia AVM adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Viaport Luxury Kurtköy ne zaman satışa çıkacak?

Via Properties'in Kurtköy'de inşa edeceği yeni projesi Viaport Luxury için çalışmalar devam ediyor. Geçen yıl satışa sunulması planlanan Viaport Luxury Kurtköy'de ne zaman satışa çıkacak?

Clark's Türkiye'de ilk mağazasını Viaport AVM'de açtı!

Türkiye'de büyük ofis ve perakende projeleriyle dikkat çeken Cushman & Wakefield'in uluslararası ayakkabı markası Clarks Türkiye'de ilk mağazaını Viaport AVM'de açtı..

Viaport'un outlet konsepti, Gaziosmanpaşa'da açılacak!

Via Properties ve Gürsoy ortaklığında Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan Viaport Venezia’nın içinde açılacak alışveriş merkezi için kiralamalar başladı.Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor...

Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor!

Via Properties ve Gürsoy ortaklığında Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan Viaport Venezia’nın içinde açılacak alışveriş merkezi için kiralamalar başladı.Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bir ofis projesi olarak Kiptaş'ın eski genel müdürlük binasının olduğu araziye inşa edilen Viaport Venezia projesi kapsamında olan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Bir ofis projesi olan Viaport Venezia projesinde 221 adet yatay ofis bulunuyor. Viaport Venezia kapsamındaki ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia Ofis projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ofislerin tavan yükseklikleri ise 3 metre 30 santimetre olarak belirlendi.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bir ofis projesi olarak tasarlanan Viaport Venezia projesinde 221 adet yatay ofis yer alıyor. Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayat geçirilen projede fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Fiyatlarının 339 bin liradan başlangıç gösterdiği Viaport Venezia projesinde çalışanlar otoparklardan ofislere direkt geçiş yapabiliyor. Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyan projede 221 adet yatay ofis bulunuyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde 339 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Viaport Venezia Ofis projesi Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı projesi olarak hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia 'da 399 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia Ofis projesinden ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Venezia projesinin ofislerinin tavan yükseklikleri ise 3 metre 30 santimetre olarak belirlendi.

Viaport Luxury ofis Haberi

Viaport Luxury ofis


Via Properties, Kurtköy'de Viaport Luxury projesini satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Viaport Luxury Kurtköy projesi 32 bin 530 metrekare arazi üzerinde inşa edilecek. 


Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yanıbaşında yükselecek olan Viaport Luxury projesinde konut, ofis ve ticaret alanları yer alıyor. Viaport Luxury Kurtköy projesinin en geç Nisan ayına kadar satışa sunulması hedefleniyor.


Viaport Luxury projesi 5 blok olarak tasarlandı. Projede üç blok ofisler için, iki blok konutlar için ayrılıyor. 368 konutun yer alacağı Viaport Luxury projesinde 786 adet ofis ve 83 adet ticari birim olacak. Viaport Luxury projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor.


Viaport Luxury proesinde kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, spa merkezi, yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar bulunuyor. Viaport Luxury Kurtköy projesi TEM bağlantısı ile şehir merkezine 15 dakika, Viaport...