28 / 04 / 2024

viaport marina 2016

viaport marina 2016

'Hayata bekleriz’ sloganıyla halka açılan Via GYO halka arzı, başarıyla tamamlandı. Halka arza yaklaşık 2,3 kat talep gelerek yatırımcılardan yaklaşık 710 milyon TL büyüklüğünde talep toplandı.

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Via GYO Viaport Asia'da C Blok inşaatı tamamlandı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Viaport Asia, Viaport Marina ve Viasea Akvaryum projeleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

ViaSea Akvaryum açıldı!

Dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, eğlencenin tanımını değiştiren özelliklerine bir yenisini daha ekledi. İstanbul’un en uzun su altı tüneline sahip akvaryumu 'Viasea' kapılarını açtı.

Viasea Akvaryum Haziran'da açılıyor!

Dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, eğlencenin tanımını değiştiren donatılarına bir yenisini daha ekledi. Viasea Akvaryum dünyanın ilk 'iklim temalı akvaryumu' olma özelliğiyle ön plana çıkıyor.

İst Marina Mayıs kampanyası 2016!

İst Marina Mayıs kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat sonrasında, yüzde 50 kısım 18 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. Kalan tutar 2018'de ödeniyor.

Artvin'e 2016'da 26 proje!

Marina Sosyal tesisleri Artvin sofrasında gerçekleşen bilgilendirme toplantısında Belediye Artvin Başkanı Mehmet Kocatepe 2016 yıl içerisinde uygulamaya koyacağı projeleri basın mensuplarıyla paylaşarak projeler hakkında bilgi verdi.

Viaport Marina'da yeni yıl kampanyası!

Türkiye’nin en yeni marinası Viaport Marina, yeni yıla özel kampanyasına devam ediyor. 31 Aralık 2015 tarihine kadar yapılacak sözleşmelerde yüzde 20 indirime ek olarak 3 ay bağlama hizmeti verilecek…

Galataport’ta inşaat 2016’da başlayacak!

Doğuş Holding’in CEO’su Hüsnü Akhan, bu yıl bitmeden marina alanında yurt dışında çok önemli bir alım yapacaklarını, Galataport’ta ise inşaata 2016 yılında başlayacaklarını söyledi.

Galataport’ta inşaat 2016’da başlayacak!

Doğuş Holding’in CEO’su Hüsnü Akhan, bu yıl bitmeden marina alanında yurt dışında çok önemli bir alım yapacaklarını, Galataport’ta ise inşaata 2016 yılında başlayacaklarını söyledi.

viaport marina 2016 Haberi

viaport marina 2016

Via GYO, alışverişle eğlenceyi bir araya getiren portföyüyle son iki yılın en büyük ve en önemli halka arzlardan birine imza attı. Yurtiçi bireysel ve kurumsal yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği ve Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş liderliğindeki konsorsiyum tarafından 5-6 Mayıs tarihlerinde talep toplanan Via GYO’nun halka arzında, arz edilen payların yaklaşık 2,3 katı kadar talep toplandı. Via GYO’nun paylarının 13,60 TL halka arz fiyatından sunulduğu halka arzda toplam 22.500.000 TL’lik nominal tutarlı pay satılarak şirketin %25’i halka açıldı.


Yurtiçi Bireysel’e 244,8 milyon TL, Yurtiçi Kurumsal’a 61,2 milyon TL’lik satış


Yurtiçi bireysel yatırımcılara 244,8 milyon TL’lik tahsisat planlanan halka arzda, pay talep eden bireysel yatırımcıların sayısı 2 bin 429’u bulurken, talep tutarı ise 631 milyon TL’ye ulaştı. Halka arz sonucunda 2 bin...