02 / 05 / 2024

viaport marina açıldı

viaport marina açıldı

Otel, alışveriş adası, tema park, akvaryum ve marinadan oluşan ve Türkiye'nin beşi bir yerde projesi olarak adlandırılan Viaport Marina, İstanbul'un fethedildiği gün topluma kapılarını açtı.

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Beymen Outlet, Viaport'ta açıldı!

Dünyaca ünlü markaların buluşma noktası Beymen'in seri sonu mağazası, Türkiye'nin outlet konseptli en büyük alışveriş merkezi Viaport'ta açıldı.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

ViaSea Akvaryum açıldı!

Dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, eğlencenin tanımını değiştiren özelliklerine bir yenisini daha ekledi. İstanbul’un en uzun su altı tüneline sahip akvaryumu 'Viasea' kapılarını açtı.

Marina Ankara için Konya'da tanıtım ofisi açıldı!

Sinpaş Yapı, başkent Ankara'da önemli bir proje hayata geçiriyor. Türkiye'nin temalı en büyük 2 bin 550 konutluk projesi olan Marina Ankara için Konya'da bir tanıtım ofisi açıldı.

Sinpaş Marina Ankara tanıtım ofisi açıldı!

Sinpaş Yapı, yeni Marina Ankara Tanıtım Ofisi 15 Kasım tarihinde açıldı. Ofiste 600 kişinin hazırladığı mega maket bulunuyor.

Via Properties ikinci tema parkını Viaport Marina'da açıyor!

Türkiye’nin tema park yatırımlarıyla adından söz ettiren yatırımcısı Via Properties, Vialand’den sonra ikinci tema parkını Tuzla’da Viaport Marina içerisinde açıyor.

BigChefs'in 26. şubesi Bodrum Marina Vista Otel'de açıldı!

Marina Vista Otel'in bünyesinde hizmete giren restoran zinciri BigChefs'in 26'ıncı şubesi Bodrum'da açıldı. Restoranın kurucu ortağı Gamze Cizrell, ''Otelle iyi bir işbirliği içindeyiz'' dedi.

Baydöner İskender 95. restoranını İstanbul Viaport Marina'da açtı!

Baydöner İskender, 1 milyar TL'lik yatırımla yapılan Viaport Marina'ya İstanbul'daki 20. toplamda 95. restoranını 24 Haziran'da hizmete soktu.

Viaport Marina'da Kubat konseri bu akşam!

29 Mayıs'ta kapılarını açan, Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olan Viaport Marina'da eğlence start aldı. Bu akşam 20:00'da Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Kubat sahne alacak.

1 milyarlık Viaport Marina Tuzla'da hayata geçiriliyor!

Dünyanın ilk deniz üstünde tasarlanan yaşam merkezi Viaport Marina, 1 milyar liralık yatırımla Tuzla'da kapılarını açtı.

Tuzla Viaport Marina kapılarını açtı!

1 Milyar TL’lik yatırımla, eğlence, alışveriş, turizm, marina, akvaryum ve business center’ın bir arada bulunduğu Tuzla’daki Viaport Marina kapılarını açtı.

Tuzla Viaport Marina açıldı!

İstanbul Tuzla’da Türkiye’nin vizyon projelerinden biri olan Viaport Marina kapılarını açtı.Türkiye’ye yakışan proje yaptıklarını kaydeden Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “Biz İstanbul’a, İstanbul bize çok yakıştı” dedi.

viaport marina açıldı Haberi

viaport marina açıldı

Otel, alışveriş adası, tema park, akvaryum ve marinadan oluşan ve Türkiye'nin beşi bir yerde projesi olarak adlandırılan Viaport Marina, İstanbul'un fethedildiği gün kapılarını açtı. Proje, denizin üzerindeki adacıklarda alışveriş merkezi ve marinasıyla hizmet vermeye başladı Viaport Marina Express ile uşaklar yakın Sırada akvaryum Viaport Marina otel,alışveriş adası,tema park, akvaryum ve bunula birlikte Family Coaster adını taşıyan ikinci roller coaster da ViaSEA'de yerini alacak. 

Klasik lunapark kültürünü de ViaSEA'de konumlandıracaklarını aktaran Bayraktar. 

"ViaSEA ile halkımızı Vialand'den sonra bambaşka bir deneyimle tanıştıracağız. Klasik halka atma oyunlarından, çarpışan arabalara kadar içerisinde bulunacak parkımızda. Roller Coaster'larımız ile deniz keyfi ile eğlenceyi birleştireceğiz. Biz Via Properties olarak her zaman Türkiye'de "ilk'leri yapmayı hedefleyen bir grup olduk. ViaSEA de yine "ilk" proje olacak. 

Ülkemize hayırlı olmasını dilerim" açıklamasını...