03 / 05 / 2024

viaport marine tuzla projesi

viaport marine tuzla projesi

Viaport Marin Tuzla projesinin imar planı askıya çıktı. Plan değişiklik yapılan Tuzla Yat Limanı ve Balıkçı Barınağı imar planları 21 Nisan 2014 tarihinde askıdan inecek...

Pinyin Marine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pinyin Marine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Burak Erarslan ve ALican Verim ortaklığında kuruldu.

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asim Aydoğdu tarafından kuruldu. 

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Via Properties ikinci tema parkını Viaport Marina'da açıyor!

Türkiye’nin tema park yatırımlarıyla adından söz ettiren yatırımcısı Via Properties, Vialand’den sonra ikinci tema parkını Tuzla’da Viaport Marina içerisinde açıyor.

Tuzla Viaport AVM'deki hayvanat bahçesinin kapatılması isteniyor!

Tuzla Marina ve AVM Projesi'nde yer alan yunus parkı ve hayvanat bahçesine karşı imza kampanyası başlatıldı. Dcilen iptal edilmesi talebiyle Change.org sitesinde imza kampanyası başlattı.

İstanbul'un yeni yatırım bölgesi Tuzla!

Viaport Marina’nın açılmasıyla yıldızı iyice parlayan Tuzla, şimdilerde Sabiha Gökçen Havaalanı için yapılması planlanan ikinci pist projesinin ev sahipliğini üstlenecek. Tuzla, yepyeni bir ‘yaz-kış ikamet bölgesi’ olarak yatırımcıların yeni gözdesi oldu

Viaport Marina imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Tuzla'da yer alan Viaport Marina 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

1 milyarlık Viaport Marina Tuzla'da hayata geçiriliyor!

Dünyanın ilk deniz üstünde tasarlanan yaşam merkezi Viaport Marina, 1 milyar liralık yatırımla Tuzla'da kapılarını açtı.

Tuzla Viaport Marina kapılarını açtı!

1 Milyar TL’lik yatırımla, eğlence, alışveriş, turizm, marina, akvaryum ve business center’ın bir arada bulunduğu Tuzla’daki Viaport Marina kapılarını açtı.

Tuzla Viaport Marina açıldı!

İstanbul Tuzla’da Türkiye’nin vizyon projelerinden biri olan Viaport Marina kapılarını açtı.Türkiye’ye yakışan proje yaptıklarını kaydeden Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “Biz İstanbul’a, İstanbul bize çok yakıştı” dedi.

Viaport Marina tanıtıldı!

Via Properties tarafından 1 milyar lira maliyetle Tuzla'da inşa edilen Viaport Marina, İstanbul'un fetih yıl dönümü olan 29 Mayısta hizmete açılacak, inşa süreci devam eden Viaport Marina, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Viaport Marina 750 tekne kapasiteli marinasıyla açılacak!

İstanbul'un Tuzla sahilinde denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, dünyanın en hızlı roller coaster'larına sahip tema parkı ile 750 tekne kapasiteli marinasıyla hizmet vermeye başlayacak Viaport Marina 29 Mayıs'ta açılıyor.

viaport marine tuzla projesi Haberi

viaport marine tuzla projesi


Tuzla İlçesi, Yat Limanı ve Balıkçı Barınağına ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, bakanlık tarafından 24 Şubat 2014 tarihinde onaylandı. 


Via Properties'in 570 milyon TL'lik yatırımı Viaport Marin projesinin imar planları dün askıya çıktı. İmar planları 21 Nisan 2014 tarihinde askıdan inecek.


Viaport Marin projesi 750 yat kapasiteli, adacıklardan oluşan Venedik modeli bir marina olarak tasarlandı. Toplam inşaat alanı 482 bin metrekare olan Viaport Marin projesinde 30.000 m2 ticari ve sosyal alan, 185.000 m2 yeşil alan, 110.871 m2 rekreasyon alanı, 6.500 m2 otel inşaat alanı, 750 yat kapasitesi, alışveriş, hizmet ve servis alanları, su oyunları, eğlence parkı, seyir terasları, kafe ve restoranları, parklar, çocuk oyun alanları, açık spor sahaları, yürüyüş yolları, gösteri...