29 / 04 / 2024

viaport venezia iletişim bilgileri

viaport venezia iletişim bilgileri

Bir ofis projesi olarak Kiptaş'ın eski genel müdürlük binasının olduğu araziye inşa edilen Viaport Venezia projesi kapsamında olan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor. Proje 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia ödeme!

Viaport Venezia ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla, 0,65 faiz oranı ile 108 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Viaport Venezia projesinde aylık taksitlerin ödemesine 1 yıl sonra başlanıyor...

Venezia Viaport Evleri ne zaman teslim!

Viaport Venezia Evleri ne zaman teslim edilecek, satılık konut fiyatları ne kadar ve ödeme planı nasıl olacak tüm bu soruların cevapları ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor...

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. Projede toplam 142 mağaza bulunuyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. 142 adet seçkin markanın yer aldığı proje San Marco Meydanı'nın yanında bulunuyor.

Tuzla Viaport Marina iletişim!

Tuzla Viaport Marina iletişim için 0532 755 1 842 numaralı telefonu arayabilirsiniz. "Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası" sloganıyla tanıtılan projenin 18 Mayıs Pazartesi günü açılışı yapılacak.

Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Bir ofis projesi olan Viaport Venezia projesinde 221 adet yatay ofis bulunuyor. Viaport Venezia kapsamındaki ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Viaport Venedik Sarayları iletişim! 329 bin liradan!

Viaport Venedik Sarayları iletişim için 444 8 842 telefon numarasını arayarak projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Viaport Venedik Sarayları projesinde teslimler 2015 yılının Mayıs ayında yapılıyor...

Viaport Venezia satış ofisi!

Viaport Venezia satış ofisi iletişim ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 2014 yılında konut teslimleri yapılacak olan proje Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından Gaziosmanpaşa'da konumlandırılıyor...

Viaport Venezia satış ofisi!

Gaziosmanpaşa'da yaşama geçirilen Viaport Venezia Konutlarında daireler 321 bin TL'den başlıyor. Viaport Venezia satış ofisi ile 444 8 842 numaralı telefondan iletişme geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz...

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia iletişim bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Viaport Venezia nerede?

Viaport Venezia nerede , adres, telefon numarası, iletişim bilgileri ve Viaport Venezia'nın tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz..

Gaziosmanpaşa Viaport iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport iletişim, telefon numarası, adres ve satış ofisi bilgileri haberin içerisinde yer alıyor...

Prestij Park iletişim!

Daire fiyatlarının 119 bin liradan başlayan fiyatlarla devam ettiği Prestij Park iletişim bilgilerinin ayrıntıları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Bahçetepe İstanbul iletişim ve telefon numarası!

Bahçetepe İstanbul iletişim, telefon numarası ve adres bilgileri haberin içerisinde yer almaktadır...

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia ödeme planı!

Topla 2 bin 200 adet dairenin mevcut olduğu Gaziosmanpaşa Viaport Venezia ödeme planı haberimizin içerisinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

viaport venezia iletişim bilgileri Haberi

viaport venezia iletişim bilgileri


Bir ofis projesi olarak Kiptaş'ın eski genel müdürlük binasının olduğu araziye inşa edilen Viaport Venezia projesi  Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. 


Viaport Venezia'da 221 adet yatay ofis yer alıyor. Proje kapsamında yer alan ofislerin büyüklükleri 53 metrekareden başlayıp 202 metrekareye kadar yükseliyor.



Viaport Venezia projesin 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Viaport Venezia projesinde çalışanlar otoparklardan ofislere direkt geçiş yapabiliyor. Proje Topkapı-Habipler tramvay hattına yakın mesafede konumlandırılıyor.



Viaport Venezia Gaziosmanpaşa iletişim:

Tel: 0212 618 10 46

Web :...