30 / 04 / 2024

Viaport Venezia ödeme!

Viaport Venezia ödeme!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

Viaport Venezia ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla, 0,65 faiz oranı ile 108 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Viaport Venezia projesinde aylık taksitlerin ödemesine 1 yıl sonra başlanıyor...




Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzasıyla yükselen  Viaport Venezia  projesi İstanbul Gaziosmanpaşa bölgesinde 5 kule olarak inşa ediliyor. Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesi Venedik konseptinde tasarlandı.


İçerisinde bulunan 8 - 12 metre derinlikteki su kanallarında gondolla gezinti keyfinin yaşanabileceği Viaport Venezia projesinde kuleler Vivaldi, Puccini, Palladio, Marco Polo, Bellini olarak adlandırıldı.


Viaport Venezia ödeme bilgilerinden önce Viaport Venezia Gaziosmanpaşa fiyat listesine yer verelim. Gaziosmanpaşa Viaport Venezia satılık 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşuyor.


Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesi 2 bin 200 adet konuttan meydana geliyor. Yüzde 1 KDV oranının geçerli olduğu Viaport Venezia teslim tarihi Aralık 2014 yılı olarak belirtiliyor.


Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, alışveriş alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar mevcut.



Viaport Venezia ödeme!


Viaport Venezia ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinat veriliyor. Kalan bakiyenin yüzde 20'lik kısmı teslimde ara ödeme olarak ödenirken, kalan tutar 0,65 faiz oranı üzerinden 108 aya kadar taksitlendiriliyor. Viaport Venezia taksit ödemelerine 1 yıl sonra başlanıyor.


Gaziosmanpaşa Viaport Venezia konut fiyatları 321 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Viaport Venezia projesi 82 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.


Viaport Venezia satış ofisi!

Viaport Venezia adres : Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL


Viaport Venezia iletişim bilgileri

Telefon: 444 8 842   

Web adresi: www.viaportvenezia.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön