30 / 04 / 2024

Viaport Venezia mağaza

Viaport Venezia mağaza

Via Properties ve Gürsoy ortaklığında Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan Viaport Venezia’nın içinde açılacak alışveriş merkezi için kiralamalar başladı.Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor.

Viaport Venezia projesinde mağazalar satışa çıktı! 1 milyon 632 bin TL'ye!

Avrupa Yakası içinde Gaziosmanpaşa Bölgesi 'nde konumlandırılan Viaport Venezia projesinde toplam 200 mağaza ile 2.000 konut yer alıyor. Projede yer alan mağazaların alanları 106-108 metrekareden başlıyor.

Decathlon Torium ve Viaport'ta mağaza açıyor!

Mayıs 2010’dan beri Türkiye’de faaliyet gösteren Decathlon İstanbul'da 2 yeni mağaza açıyor. Decathlon, 14 Mart'ta Torium'da  Mart sonunda ise Viaport'ta açılacak..

Viaport Venezia yılbaşında açık mı?

Viaport Venezia, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia yılbaşında açık mı? Viaport Venezia yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Viaport Venezia 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Viaport Venezia Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Viaport Venezia, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Viaport Venezia Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Tekzen Viaport Venezia AVM'de mağaza açtı!

Yapı market zincirlerinden Tekzen, İstanbul'daki 11. mağazasını Gaziosmanpaşa'da Viaport Venezia AVM'de açtı.Şirket açılışa özel kampanyalarda başlattı.

TEKZEN, Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM’de açılıyor!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, 11. mağazasını İstanbul’un merkezi noktalarından biri olan Gaziosmanpaşa’da Viaport Venezia AVM’de açıyor.

TeknoSA İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı. TeknoSA, Viaport Venezia AVM ve Tuzla Viaport Marin'de açtığı mağazalarla İstanbul genelindeki mağaza sayısını 60'a yükseltti.

Baydöner İskender, Viaport Venezia'da mağaza açtı!

100. restoranına koşar adım yaklaşan sektörün önemli oyuncularından Baydöner İskender, 98. mağazasını yenilenen konseptiyle Viaport Venezia'da açtı.

Viaport Venezia AVM'de hangi mağazalar var?

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzasına sahip Viaport Venezia AVM Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Toplam 142 adet mağazayı içerisinde bulunduran Viaport Venezia AVM'de hangi mağazalar var?

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. Projede toplam 142 mağaza bulunuyor.

Viaport Venezia AVM nerede?

Türkiye'nin Venedik konseptiyle tasarlanan "ilk" yaşam merkezi olarak tasarlanan Viaport Venezia AVM bugün açıldı. AVM içerisinde toplam 142 mağaza bulunuyor. Peki Viaport Venezia AVM nerede?

Viaport Venezia AVM mağazaları!

VIA Properties - Gürsoy Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen Viaport Venezia AVM yatırım değeri açısından Türkiye’nin ilk beş projesinden biri olma özelliği taşıyor. İşte Viaport Venezia AVM mağazaları...

Viaport Venezia AVM'ye nasıl gidilir?

İstanbul Gaziosmanpaşa'da VIA Properties - Gürsoy Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen Viaport Venezia AVM kapılarını 10 Temmuz'da açıyor, peki 180 mağazanın yer aldığı Viaport Venezia AVM'ye nasıl gidilir?

Viaport Venezia'da sona gelindi!

Viaport Venezia projesi içerisinde yer alan alışveriş merkezi Nisan 2015'te kapılarını açmaya hazırlanıyor. 180 adet mağazadan oluşacak AVM'nin yüzde 68'inin kiralaması tamamlandı. Venezia, marka karması ile İstanbullular'a doyumsuz alışveriş keyfi sunaca

Viaport Venezia mağaza Haberi

Viaport Venezia mağaza

İstanbul Kurtköy’de hizmet veren Viaport’un outlet konsepti, Gaziosmanpaşa’da açılacak Viaport Venezia AVM’ye taşınıyor. Via Properties & Gürsoy ortaklığında  Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan Viaport Venezia’nın içinde açılacak alışveriş merkezi için kiralamalar başladı. Nisan ayında açılışı yapılacak olan ve yarı açık olarak tasarlanan alışveriş merkezinin yüzde 68’i şimdiden kiralandı. Viaport Venezia’ya yılda 20 milyon ziyaretçi gelmesini öngördüklerini belirten Viaport Venezia Kiralama Direktörü Ogün Turanlı, “Viaport Outlet ile Kurtköy’de yakaladığımız outlet başarısını Avrupa Yakası’na taşıyoruz. Anchor mağazaların hepsinde yer seçimi bitti. Sözleşme aşamasına geldik. Yeme içme mağazalarında ise yer kalmadı. AVM’nin yüzde 68’inde şimdiden kiralamalar tamamlandı. AVM’mizin kapalı kısmında, yapay gökyüzü kullanılarak, misafirlerimize açık havada geziyormuş hissi yaşatacağız. Nisan ayında kapılarımızı açmak için gün saymaya başladık”...