03 / 05 / 2024

Victor Bikkenev kimdi

Victor Bikkenev kimdi

ANTALYA’da iki ayrı Rus okulu bulunan iş adamı Victor Bikkenev, Konyaaltı İlçesi’nde 6 bin metrekaresi kapalı 7 bin 500 metrekare alanda 10 milyon TL’lik yatırımla yeni bir kampüs inşa etti.

Bomonti'de Boğazı gören 3+1 rezidans fiyatına tropik ada!

Avustralya'da yer alan Victor Adasının fiyatı görenleri şaşkına çevirdi. Adanın fiyatı ile şu anda Bomonti'de Boğazı gören 3+1 rezidansın fiyatının aynı olduğu ortaya çıktı. 

Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Muharrem Faik Öztunç kimdi? Muharrem Faik Öztunç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Hüseyin Altaş kimdir?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş kimdi? Hüseyin Altaş daha önce hangi görevlerde bulundu?

Trump'ın vergi kayıtlarının açıklanmasına mahkemeden onay!

ABD New York Federal Bölge Hakimi Victor Marrero, avukatları tarafından Donald Trump'ın vergi kayıtlarının açıklanmasının engellenmesi için açılan davayı reddetti.

VVV Cons İnşaat ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

VVV Cons İnşaat ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Victor Dogot tarafından kuruldu. 

İşte mimari ilüstratör Victor Enrich'in çizimleri!

İspanyol tasarımcı Victor Enrich sürekli büyüyen bir proje yaptı. Projede yer alan çizimler tasarımcının 7 yıllık iş gezilerinin sonucu. İşte imkansız şehir çizimleri...

İş adamı Victor Bikkenev'den Konyaaltı'na 10 milyon TL'lik kampüs!

ANTALYA’da iki ayrı Rus okulu bulunan iş adamı Victor Bikkenev, Konyaaltı İlçesi’nde 6 bin metrekaresi kapalı 7 bin 500 metrekare alanda 10 milyon TL’lik yatırımla yeni bir kampüs inşa etti.

MVA Gıda İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

MVA Gıda İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Alparslan Safa Yıldız, Muharrem Şenol, Victor Golivets, Oleksandr Basın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Maltepe Park AVM, yeni bir Guiness World Records'a ev sahipliği yaptı!

Maltepe Park AVM, yeni bir Guiness World Records'a ev sahipliği yaptı, Dünyaca ünlü top cambazı Victor Rubilar, 1 dakikalık sürede futbol topunu yüzünde 35 defa çevirerek yeni rekorun sahibi oldu.

Maltepe Park AVM'de Arjantinli top cambazı rekor kırdı!

MALTEPE Park AVM, bir rekora ev sahipliği yaptı. Daha önce 4 kez adını Guinness Rekorlar Kitabı'na yazdıran, Arjantinli top cambazı Victor Rubilar, Guiness'te yer almayan yeni bir rekoru denedi...

Abdullah Gül: Marmaray büyük bir mühendislik şahikasıdır!

Marmaray’ın Üsküdar'da yapılan törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Japonya Başbakanı Shinzo Abe, Romanya Başbakanı Victor Ponta katıldı...

Marmaray'ın açılış töreni başladı!

Üsküdar Meydanı'ndaki törene, Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Çiçek, Başbakan Erdoğan, Japonya Başbakanı Shinzo Abe ve Romanya Başbakanı Victor Ponta'nın yanısıra 8 ülkeden 9 bakan katıldı...

150 yıllık Marmaray hayali bugün gerçek oluyor!

Marmaray, Cumhuriyetin ilanın 90. yılında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Japonya Başbakanı Shinzo Abe ve Romanya Başbakanı Victor Ponta'nın yanı sıra 8 ülkeden 9 bakanın katılımıyla hizmete açılacak...

Victor Bikkenev kimdi Haberi

Victor Bikkenev kimdi

Rusya’daki ekonomik krizle başlayan ve geçen yıl Rus uçağının düşürülmesi, terör olayları gibi nedenlerle çok kötü bir sezon geçiren Antalya’da, Rus iş adamı Victor Bikkenev, ’eğitim turizmi’ adı altında yeni bir yatırıma imza attı. 16 yıl önce, Antalya’da yaşayan Rus vatandaşların çocuklarının Rusya Eğitim Bakanlığı müfredatına göre eğitim gördüğü Özel Rusya Uluslararası Okulu’nu açan iş adamı Victor Bikkenev, 10 yıl önce de yüksekokul düzeyinde Antalya International College of Tourism kurmuştu.

’Eğitim turizmi’ ile Kazakistan ağırlıklı olmak üzere Rusya, Azerbaycan ve diğer eski Sovyet ülkeleriyle Hindistan, Pakistan, Nijerya, İran gibi ülkelerden öğrenciler, eğitim için Antalya’ya geliyor. Mezun olanlara özel öğretim kurumu statüsünde diploma veriliyor. 

İki okulu da Lara’daki kiralık binada faaliyet gösteren iş adamı Bikkenev, Konyaaltı İlçesi Hurma bölgesinde 6 bin metrekaresi...