03 / 05 / 2024

Victor Hotels Group

Victor Hotels Group

Ünlü modacı Gianni Versace’nin, girişindeki merdivenlerde suikaste uğradığı Miami’deki ünlü evi Casa Casuarina, otel olarak hizmet vermeye başladı.

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

Sianji Group'tan yeni bir otel zinciri doğuyor!

Sianji Group, Sianji Hotels zincirleri olarak büyüyecek. Sianji Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, "Sianji bizim ana markamız olacak" dedi...

Parkside Hotels & Resorts Group, Türkiye’de otel açacak!

Dünyada 22 ülkede 150'nin üzerinde oteli bulunan İngiltere merkezli otel markası Parkside Hotels & Resorts Group ülkemizde otel açmaya hazırlanıyor..

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

Antalya Rixos The Land of Legends 2019'da tamamlanacak!

Accor Hotels Group, Rixos'a ortak oluyor. Accor Group'un Rixos Hotels Grubu'na ortak olması için iki grup arasında görüşmeler sürüyor.

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

InterContinental'dan Antalya ve İstanbul'a otel yatırımı!

DÜNYANIN önde gelen otel zincirlerinden InterContinental Hotels Group (InterContinental Oteller Grubu- IHG) Hotel Indigo® Lower East Side New York ile dünyadaki 5 bininci otelini hizmete açtı.

Saran Group Adriyatik kıyısına 5 yıldızlı otel açtı!

Saran Group'un yatırımcısı olduğu Odien Hotels, Hırvatistan'daki Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini satın alıyor. Split kentinde yer alan otel, Starwood Otel ve Resort zinciri bünyesindeki Le Meridien markası tarafından işletiliyor.

Taksim Endless Boutique açıldı!

2012 yılından beri A plus butik otelcilik hizmeti veren Endless Hotels Group’un, Endless Suites ve EN Suites’ten sonra üçüncü oteli olan Endless Boutique hizmete açıldı.

Mercure Hotels Topkapı bu ay açılacak!

Mercure Hotels Topkapı şimdiden dolmaya başladı. Niziplioğlu Group'un şehir otelciliği alanında ilk yatırımı olan Mercure Hotels İstanbul Topkapı bu ay kapılarını açacak olmasına rağmen şimdiden yoğun ilgi görüyor.

İstanbul Ataköy Hyatt Hotels 2014 yılı içinde hizmete açılıyor!

Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş.'nin Türkiye'deki en büyük yatırımı olan Hyatt Hotels İstanbul Ataköy sahil şeridinde inşa ediliyor. Hyatt Hotel'sin 2014 yılı içinde açılması planlanıyor..

Victor Hotels Group Haberi

Victor Hotels Group

Gianni Versace, 1992 yılında satın aldığı 1930 yılında inşa edilen Miami Beach'teki evin yenilenmesi için 33 milyon dolar harcama yapmıştı. Sözcü Gazetesinde yer alan habere göre, 1997 yılında Versace evinin önündeki merpenlerde suikaste kurban gittikten sonra, Miami'deki malikane aniden ünlenmiş ve turistlerin ilgisini çekmişti. 

Victor Hotels Group tarafından yönetilen ve The Villa Casa Casuarina ismini alan ev, 24 karatlık altın fayanslarla döşenmiştir. 

Gianni Versace'nin artık bir gurme restoran haline gelen yemek odasında yemek yemek, yataklarından büyüklüğünden dolayı özel olarak üretilen çarşaflarda uyumak, en üst kattan muhteşem okyanus manzarasını seyretmek bu butik otelde herkes için mümkün hale geldi. 

Otel, ziyaretçilere açılmadan önce yeniden düzenlenirken Gianni Versace'nin yaptıklarına pek dokunulmadan, sadece modern dokunuşlarla şimdiki haline getirilmiş. Üç katlı bina, Versace'nin ölümünden sonra açık artırma...