06 / 05 / 2024

vidanjör ve itfaiye aracı

vidanjör ve itfaiye aracı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çanakkale’de ziyaret ettiği belediyelere çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti. Kentlerinde ilk kez bir bakan gördüklerini söyleyen Yeniceliler, Güllüce’ye yoğun ilgi gösterdi.

Eylül Vidanjör Altyapı İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eylül Vidanjör Altyapı İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Teber, Cuma Soylu ve Erdem Teber ortaklığında kuruldu.

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi kuruldu!

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli Erhan Şentürk tarafından kuruldu.

Msf Vidanjör Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msf Vidanjör Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mustafa Kuru tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Efor Vidanjör Nakliyat ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Vidanjör Nakliyat ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erol Dündar ve Sanobar Nazarova ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Tuzla, Postane Mahallesi, Barbaros Hayrettin Caddesi'nde kuruldu.

İdris Güllüce Çanakkale'ye çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çanakkale’de ziyaret ettiği belediyelere çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti. Kentlerinde ilk kez bir bakan gördüklerini söyleyen Yeniceliler, Güllüce’ye yoğun ilgi gösterdi.

Esenyurt Mustafa Akboğa Kültür ve Spor Merkezi açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mustafa Akboğa Kapalı Yüzme Havuzu Kültür ve Spor Merkezi spor gösterileri, protokol konuşmaları ve okunan duaların ardından vatandaşların hizmetine açıldı.

Mustafa Akboğa Kültür ve Spor Merkezi açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mustafa Akboğa Kapalı Yüzme Havuzu Kültür ve Spor Merkezi spor gösterileri, protokol konuşmaları ve okunan duaların ardından hizmete açıldı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay alınır ve ne kadardır?

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin büyük önem verdiği kentsel dönüşümde 2015 yılında yapılacak kira yardımı kaç ay alınır ve ne kadardır?

Turgutlu’ya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’ya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kazandırmak için çalışmalara start verdi. 4-12 yaş arası çocuklara eğitim verecek olan Kültür Sanat Merkezi çok kısa bir sürede hizmete girecek.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi’nin ortak hizmet projesi olan “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi” Projesi, Narlıdere 2.İnönü Mahallesi’nde gerçekleştirilen törenle halka tanıtıldı.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi Projesi, 2. İnönü Mahallesi'nde gerçekleştirilen törenle İzmirlilere tanıtıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi, Narlıdere'ye hayat verecek, nefes aldıracak' dedi.

1993 yılında Kültür ve Kongre Merkezi Projesi'nin tanıtımı yapılmış!

1993 yılında İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı'nca Ayazağa'da 66 dönümlük bir alanda kurulacak İstanbul Kültür ve Kongre Merkezi Projesi, Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in katıldığı bir toplantıyla tanıtılmış.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi bugün tanıtılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi'nin ortak projesi 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi' proje tanıtım töreni ile kamuoyunu duyurulacak.

vidanjör ve itfaiye aracı Haberi

vidanjör ve itfaiye aracı

AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, seçim çalışmaları kapsamında bu sabah Çanakkale’ye gitti. Helikopterle Çan İlçesi’ne inen Güllüce, önce Çanakkale Seramik Fabrikası’na gitti. Fabrikayı gezen Güllüce, ürünlerle ilgili olarak yöneticilerden bilgi aldı. Güllüce, dünyada sadece Çanakkale’de üretildiği söylenen ürünleri inceledi. Ürünleri yakından inceleyen Güllüce, “Dünyada kelimesi 7 harflidir. Söylemesi kolaydır. Ama altını doldurmak zordur. Tebrik ediyorum” dedi.



Bakan Güllüce, daha sonra da Yenice Belediye binasında Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar’ı ziyaret etti. Güllüce’yi burada bir sürprizle karşılaştı. Bakanın geldiğini duyan Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın ve Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu da Yenice Belediyesi’nde bekliyordu. Belediye başkanlarının heyecanlı olduğunu gören Güllüce, sakin olmalarını istedi. Belediye başkanları ise “İlk kez bir Bakan ziyaretimize geldi....