28 / 04 / 2024

Viessmann Manisa Üretim Tesisi

Viessmann Manisa Üretim Tesisi

Viessmann'ın dünyadaki kombi üretim üslerinden biri Manisa'da açıldı. Viessmann Grubu, 50 milyon TL yatırımla Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde kurduğu Türkiye'deki ilk üretim tesisi olan kombi fabrikasını faaliyete geçirdi.

Viessmann ilk fabrikasını Manisa'da açtı!

Alman ısıtma ve soğutma sistemleri üreticisi Viessmann, 20. fabrikasını Manisa'da açtı. Türkiye'deki ilk üretim merkezi olan Viessmann Manisa Üretim Tesisi, fabrika içerisinde düzenlenen törenle açıldı....

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 366 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileler için yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre projesinin ihalesini 14 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu Temmuz'da teslim!

Manisa'da inşa edilen Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu'nda sona geliniyor. Tam 19 ay önce temeli atılan okulun Temmuz'da teslim edilmesi planlanıyor.

Ege'nin en büyük taş üretim merkezinin temeli atıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Ege Bölgesi'nin en büyük taş üretim merkezi inşa edilecek. Temeli atılan tesis 14 bin metrekare alan üzerine kurulacak.

Manisa Hafsa Sultan Hastanesi’ne ek bina geliyor!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Ek Poliklinik ve Öğretim Üyesi Odaları ile Derslik Binasının temel atma töreni geçtiğimiz gün gerçekleşti

Manisa'da kapatılan 30 okul devlet himayesinde açılıyor!

Manisa'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması kapsamında örgüte maddi gelir sağladığı gerekçesiyle kapatılan 30 okulun isimleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenecek. Bakanlık okulların 2016-2017 eğitim öğretim yılında hizmete başlayacağını belirtti.

Manisa Turgutlu'nun okulları yenileniyor!

Manisa Turgutlu Belediyesi’nin eğitime destek hizmetleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ait boya atölyesi ekiplerince Atatürk İlkokulu ve Turgutlu Lisesi’si yeni eğitim öğretim yılına hazırlandı.

Manisa Saruhanlı'ya sosyal tesis yapılıyor!

Manisa Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ''Buraya sosyal ve sportif tesisler kuruyoruz. Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim okulunun yanındaki boş alana kurduğumuz halı sahamız tamamlandı'' dedi.

Manisa Şehitler İlköğretim Okulu yıkılıyor!

2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte yıkımına başlanması planlanan Şehitler İlköğretim Okulunun eski binasının yıkıma gecikmeli olarak başlandı.

Manisa'da Soma Rüzgâr Enerji Santrali toplantısı 27 Mayıs'ta!

Soma Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından Manisa'da Soma Rüzgâr Enerji Santrali (RES) Kapasite Artışı için 27 ve 28 Mayıs'ta saat 11:30 ve 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Manisa'da Gübre İşleme Tesisi halk toplantısı 26 Mayıs'ta!

Manisa'da Güreş Tavukçuluk Üretim Pazarlama Ticaret A.Ş. tarafından Gübre İşleme Tesisi için 26 Mayıs 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

NBR Manisa'da klima parçaları üretecek!

Rusya'da geçen yıl fabrika yatırımı yapan NBR Makina, bu yıl da Manisa fabrikasında üretim çeşitliliğine gidiyor. Firma, Manisa'da klima parçaları üretimine hazırlanıyor.

Manisa'da açılacak Amerikan Kültür Koleji'nin temeli atıldı!

Türkiye'deki 81'inci okul, 2015-16 eğitim öğretim yılında hizmete girecek. Kültür Koleji Manisa'da açılacak Amerikan Kültür Kolejleri, 81'inci okulunun temelini Manisa'da attı...

Viessmann Manisa Üretim Tesisi Haberi

Viessmann Manisa Üretim Tesisi


Alman ısıtma tekniği sistemleri üreticisi Viessmann Grubu, 50 milyon TL yatırımla Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde kurduğu Türkiye'deki ilk üretim tesisi olan kombi fabrikasını faaliyete geçirdi. 


Alman ısıtma ve soğutma sistemleri üreticisi Viessmann Grubu'nun Türkiye'deki ilk üretim merkezi olan Viessmann Manisa Üretim Tesisi açıldı. Almanya'nın 100 yıllık ısıtma tekniği sistemleri devi, yeni fabrikası ile Manisa'yı başta Avrupa olmak üzere tüm dünyanın kombi üretim üslerinden biri olarak konumlandırmayı hedefliyor. Viessmann, yıllık 100 bin adet üretim kapasitesine sahip bu yeni fabrikada, uzmanlık alanı olan yoğuşmalı kombi üretimi gerçekleştirecek. 


Viessmann Grubu Teknoloji Başkanı Dr. Klaus-Peter Kegel, "Türkiye'de bugün itibarıyla üretime başlıyoruz, çünkü Türkiye'yi sadece Viessmann Grubu'nun Türkiye'deki ilk üretim merkezi olan Viessmann Manisa Üretim Tesisi'nin açılışı eylül ayında yapıldı. 


Üretimdeki enerji yenilenebilir doğal kaynaklardan karşılanacak Viessmann...