05 / 05 / 2024

Vietnam iskele çökmesi

Vietnam iskele çökmesi

Bir inşaattaki iskelenin çökmesi sonucu 14 kişi hayatını kaybetti. Vietnam'da bir inşaattaki iskelenin çökmesi sonucu 14 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi..

Başiskele Kırpınar Caddesi'ne köprü yapılıyor!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Kırkpınar caddesinde yaya ve ulaşımı sağlayacak köprü çalışmasını başlattı. Belediye, Körfez Mahallesi'nden geçen dere boyu üzerine ikinci köprüyü yapmak için hazırlık yapıyor.

Başiskele'de kadınlara özel spor kompleksi inşa ediliyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Mehmetağa mahallesi Kullar caddesinde yapımı devam eden bayanlara özel ücretsiz kapalı spor kompleksi çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocaeli Başiskele'de 3 yeni mahalle konağı inşa ediliyor!

Başiskele Belediyesi, mahalle halkının sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği semt konaklarını yaygınlaştırıyor. İnşası devam eden 3 yeni konağın ise ilerleyen aylarda hizmete girmesi bekleniyor.

Başiskele TED Koleji 29 Eylül'de açılacak!

Başiskele’de yapımı tamamlanan eğitim kompleksinde 28 Eylül Pazartesi günü eğitime başlayacak TED Kocaeli Koleji’nin resmi açılışı bir gün sonra, yani 29 Eylül Salı günü yapılacağı açıklandı.

Kocaeli Başiskele Semt Konağı hizmete açılıyor!

Başiskele Belediyesi’nin örnek projelerinden Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezleri’nin üçüncüsü olan Yeşilkent Semt Konağı dün saat 18.00'da hizmete açıldı.

Başiskele Yeşilkent Semt Konağı yarın açılacak!

Başiskele Belediyesi’nin örnek projelerinden Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezlerinin üçüncüsü Yeşilkent Semt Konağı 6 Eylül Pazar günü açılacak.

Başiskele’de elektrik hatları yeraltına alınıyor!

Başiskele Yeşilkent mahallesi Mahmut Çavuş, Manzara ve Ayazma caddelerini kapsayan yaklaşık bir kilometrelik alanda elektrik hatları yapılan çalışmayla yer altına alınıyor. Bölgede kaldırımlar da yenilendi.

Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Başiskele Belediyesi, artan yapılaşma ve nüfusla birlikte daha sağlıklı ulaşım sağlayabilmek için planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele Belediyesi tarafından yeni imar yollarının açılmasına da devam ediliyor.

Başiskele Mehmetağa'da dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Başiskele Mehmetağa Mahallesi'nde 4 bin metrekare alan kent merkezi olarak planlanarak istimlak edildi ve 8 binanın kentsel dönüşüm kapsamında yıkımları gerçekleştirildi.

Başiskele Mehmetağa Mahallesi'ne kent meydanı yapılıyor!

Başiskele ilçesinde şuyulandırma çalışmalarının tamamlandığı, yeni imar yollarının açıldığı, kent estetiği açısından örnek cadde ve sokakların, yeni parkların yapıldığı Mehmetağa Mahallesi Başiskele’de değişimin yaşandığı mahalleler arasında yer alıyor.

Kocaeli Başiskele Belediyesi yeni sosyal alanlar yapıyor!

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Vezirçiftliği Mahallesi, Paşadağ Mahallesi ve Karşıyaka Mahallesi’nde gençlerin spor yapmalarına olanak sağlayacak futbol sahaları yapımı için çalışma başlattı.

Başiskele'de cadde ve sokaklarda asfalt çalışması!

Başiskele Belediyesi altyapı sorunu olmayan ve yatırım programına aldığı yollan asfaltlamaya devam ediyor. Başiskele Belediyesi imar planlarına göre açılan yolların asfaltlanmasını gerçekleştiriyor.

Başiskele Semt Konağı inşaatında sona gelindi!

Sosyal ve kültürel anlamda pek çok ihtiyacı karşılayacak semt konaklarından bir yenisinin daha yapımını tamamlayan Başiskele Belediyesi Yeşilkent Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi’ni önümüzdeki günlerde açmayı planlıyor.

Vietnam iskele çökmesi Haberi

Vietnam iskele çökmesi

Bir inşaattaki iskelenin çökmesi sonucu 14 kişi hayatını kaybetti.

Vietnam'da bir inşaattaki iskelenin çökmesi sonucu 14 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.


Ha Tinh eyaleti Emniyet Müdürü Yardımcısı Bui Dinh Quang, bir dalgakıran inşaatı sırasında iskelenin çökmesi sonucu 14 işçinin öldüğünü, 28 işçinin yaralandığını bildirdi.


Enkazın altında mahsur kalan işçiler olup olmadığını bilmediklerini belirten Quang, arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarına devam ettiğini söyledi.


Ha Tinh Hastanesi'nden Hoang Song Hao, yaralı işçilerden 15'inin durumunun ağır olduğunu...