28 / 04 / 2024

Başiskele TED Koleji 29 Eylül'de açılacak!

Başiskele TED Koleji 29 Eylül'de açılacak!

Başiskele’de yapımı tamamlanan eğitim kompleksinde 28 Eylül Pazartesi günü eğitime başlayacak TED Kocaeli Koleji’nin resmi açılışı bir gün sonra, yani 29 Eylül Salı günü yapılacağı açıklandı.



1928 yılında kurulan ve Türkiye genelinde toplam 35 okulu üniversitesi, temsilcilikleri, öğrenci yurtları, düşünce kuruluşu, senfoni orkestrası, mezun dernekleri ve spor kulüpleri bulunan Türkiye Eğitim Derneği (TED), Kocaeli’deki okulunun açılışı için gün sayıyor. Türkiye’nin en önemli eğitim kurumlarından birisi olan TED Koleji, 29 Eylül Salı günü resmen kapılarını açıyor. 


BAŞİSKELE’DE YAPILDI 

Başiskele’de yapımı tamamlanan eğitim kompleksinde 28 Eylül Pazartesi günü eğitime başlayacak TED Kocaeli Koleji’nin resmi açılışı bir gün sonra, yani 29 Eylül Salı günü yapılacağı açıklandı. TED Kcaeli ile birlikte bu yıl TED Tokat Koleji, TED Diyarbakır Koleji ve TED İstanbul Atakent Koleji’nin de açılacağı bilgisi verildi. 


18 BİN METREKARE 

18 bin metrekarelik arsada, 14 bin metrekare kapalı alana sahip TED Kocaeli Koleji’nin dev  kompleksi toplam 9 ayda tamamlandı. Sosyal aktivitelere de büyük önem veren TED Koleji’nde bir yüzme havuzu, 141 kişilik seyirci tribünü olan bir kapalı spor salonu ve 286 seyirci kapasiteli bir konferans salonu da yer alıyor. 6-14 Ağustos tarihleri arasında "Eğitimciler için 21. Yüzyıl Becerileri Eğitim Kampı”nı da gerçekleştiren TED Koleji, burada öğretmenlerine çeşitli eğitimler verdi. TED Kocaeli, açılıştan önce 16-17 Eylül tarihlerinde de öğretmen-öğrenci ve veli tanışma günleri yapacak. 


Manşet Kocaeli


Geri Dön