01 / 05 / 2024

viko etkinlikleri

viko etkinlikleri

Geleceğimizin teminatı gençlerimizin ufkuna aydınlık katmaya da odaklanan VİKO, bu kapsamda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ile “Herkes İçin Tasarım” temalı bir projeye imza attı.

Viko, meslek eğitimine destek oluyor!

Yüksek verimli üretimi oluşturabilecek, bilgi ve deneyim seviyesi yüksek iş gücünün sağlanması ise ancak mesleki eğitim ve endüstri kuruluşları arasında kurulan bağlar ile daha nitelikli sonuçlar veriyor.

Viko çalışanlarına parti düzenledi!

Viko çalışanları etkinlikte buluştu. Yıllık izinden dönen çalışanları için kuruluş girişine kırmızı halı seren VİKO çalışanlarına müzik grubu ve kahvaltı organizasyonu eşliğinde büyük bir sürpriz ile hoş geldiniz dedi.

Viko çalışanları için hobi bahçesi oluşturdu!

Özellikle kalabalık şehir ve iş yaşamının getirdiği günlük stresten uzaklaşmanın en güzel yollarından birisi de toprakla ve bitkilerle uğraşmak. Ancak büyük şehirlerde buna ne zaman ne de uygun alan bulmak mümkün oluyor.

VİKO bu sene başarılı performans sergileyen bayilerini ev sahibi yaptı!

Elektrik anahtar ve priz sektörünün inovatif ve lider markası VİKO, motivasyon amacı ile bayilerinin 2014 yılı performanslarına paralel olarak ve çekiliş sonuçlarına göre farklı metrekarelerde konut hediyesinde bulundu.

Viko, Elif ve Enerji Çocuk filmi ile Enerji Verimliliği Haftası'nı kutladı!

VİKO, Enerji Verimliliği Haftası kapsamında gerçekleştirdiği anlamlı programla bugüne ve geleceğe değer katmaya devam etti. Viko, Elif ve Enerji Çocuk filmi ile Enerji Verimliliği Haftası'nı kutladı...

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü Aldı!

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

Alanya'da Turizm Haftası etkinlikleri başladı!

Alanya'da Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı etkinlikleri başladı. ALTİD Başkanı Burhan Sili, yaptığı konuşmasında, “2020’lerde dünya ziyaretçi girişi sıralamasında ülke olarak ilk 5 arasında bulunacağımızı öngörmek mümkün” dedi.

Viko Yeşil Ofis diploması aldı!

Viko, WWF-Türkiye tarafından verilen Yeşil Ofis diplomasını WWF-Türkiye Genel Müdürü Tolga Baştak ile VİKO CEO'su Nusret Kayhan Apaydın'ın katılımıyla gerçekleştirilen törende aldı. Viko aldığı diplomayla sektöründe de bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

Mimarlar Derneği Nisan ayı etkinlikleri!

Mimarlar Derneği etkinlikleri kapsamında, Nisan ayının 2015 etkinliği olan Mimar Sinan haftası, 6 - 12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak.

Üniversite öğrencileri VİKO endüstriyel tesislerini gezdi!

Akademik bilgi birikimini katma değere dönüştürmenin bir yolu da üniversite ve sanayi arasında oluşturulacak iş birliklerinden geçiyor. Viko, öğrencilerin kariyer yolculuğuna da ışık tutuyor.

Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor!

Elektrik anahtarı ve prizlere yüksek teknolojiyi estetikle yorumlayarak yansıtan marka Thea, Neva Serisi ile yaşam alanlarına bambaşka bir ışık taşıyor. Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor.

Taşköprü'nün 100. yaşı 100. yıl etkinlikleri ile kutlandı!

Beyşehir Gölü sularını Konya Ovası'na BSA kanalı aracılığıyla aktararak bölgeye ve tarım alanlarına bir asırdır hayat veren tarihi Taşköprü'nün 100. yaşı 100. yıl etkinlikleri ile kutlandı.

viko etkinlikleri Haberi

viko etkinlikleri

Üniversitelerde elde edilen teorik bilgi ve becerilerin uygulamaya dönüştürülmesine önemli katkılar sağlayan bu iş birlikleri, öğrencilerin gelecek yaşamlarına değer katacak etkinliklerin başında geliyor. Üniversite - sanayi iş birliği ve dayanışmasının önemine inanan VİKO, bu anlamda örnek projelere imza atmaya devam ediyor. Yalnızca endüstri alanında elde ettiği başarılara değil, geleceğimizin teminatı gençlerimizin ufkuna aydınlık katmaya da odaklanan VİKO, bu kapsamda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ile “Herkes İçin Tasarım” temalı bir projeye imza attı.



VİKO, genç beyinlerin potansiyellerini ortaya çıkarmak ve üniversitelerle iş birlikleri oluşturmak amacı ile hayata geçirdiği projelerin bir yenisini daha Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ile gerçekleştirdi. “Herkes İçin Tasarım” temalı proje kapsamında, VİKO yöneticileri, akademisyenler ve öğrencilerin hazır bulunduğu...