02 / 05 / 2024

viko Green Office projesi

viko Green Office projesi

VİKO, Dünya Çevre Günü’nde Green Office programına start verirken, doğal kaynakların bilinçli kullanımı, küresel ısınma, çevre kirliliği konularında farkındalık oluşturma ve bilinç kazandırma amacı ile birçok örnek çalışmaya da imza attı.

Avrupa Office Ataşehir'in cephesine Guardian Glass imzası!

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı Avrupa Office Ataşehir projesinin mimarisinde renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşınıyor. Guardian Glass yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

Çebi Natura Green Office!

Çebi Yapı tarafından inşa edilen Çebi Natura Green Office projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı projenin satışları devam ediyor.

Çebinatura Green Office projesi tamamlandı!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen Çebinatura Green Office projesi tamamlandı. Konum olarak metrobüse 20 adım uzaklıkta yer alan proje 144 bağımsız ofisten meydana geliyor.

Çebinatura Green Office projesinde fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor!

Çebi Yapı tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Çebinatura Green Office projesinde 5 farklı tipte ofis seçenekleri yer alıyor. Çebinatura Green Office projesinde fiyatlar 275 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Artemis Arıtım Green Office diploması aldı!

Artemis Arıtım, WWF-Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) yürüttüğü ‘Green Office Programı’nı tamamlayarak ‘Green Office’ diplomasını almaya hak kazandı. Alanında söz konusu diplomayı alan ilk şirket oldu...

Garanti Bankası WWF'den Yeşil Ofis diploması almaya hak kazandı!

Garanti Bankası, Genel Müdürlük binasında başlattığı, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) Yeşil Ofis Programını (Green Office) başarıyla tamamlayarak, WWF Türkiye'den Yeşil Ofis Diplomasını almaya hak kazandı.

Garanti, WWF’den “Yeşil Ofis” diploması almaya hak kazandı!

Garanti Bankası, Genel Müdürlük binasında başlattığı, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) Yeşil Ofis Programı’nı (Green Office) başarıyla tamamlayarak, WWF Türkiye'den Yeşil Ofis Diploması’nı almaya hak kazanan ilk banka oldu...

VİKO, Dünya Çevre Günü’nde Green Office programına start verdi!

VİKO, Dünya Çevre Günü’nde Green Office programına start verirken, doğal kaynakların bilinçli kullanımı, küresel ısınma, çevre kirliliği konularında farkındalık oluşturma ve bilinç kazandırma amacı ile birçok örnek çalışmaya da imza attı.

Form Green Office diplomasını aldı!

1965 yılından beri İklimlendirme ve yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet gösteren Form Şirketler Grubu, Türkiye’de sektörünün ilk “Green Office ( Yeşil Ofis )“ diploması alan firması oldu.

Ağaoğlu My Office Gold Maltepe’de satışlar tamamlandı!

Ağaoğlu İnşaat’ın Maltepe’de hayata geçirdiği My Office Gold projesinde satışların tamamı gerçekleşti

Karasu Green Park Evleri'nde 49 bin 500 TL! 30 ay 0 faiz!

Karasu Green Park Evleri'nde anahtar ve tapu teslimleri hemen gerçekleşiyor. Projede fiyatlar 49 bin 500 TL'den başlıyor...

My Office Maltepe'de metrekaresi 6 bin 500 TL'ye kiralık!

Maltepe'de yer alan Ağaoğlu My Office Gold projesi kapsamında teslimatlar hemen yapılıyor...

My Office 212 Ağaoğlu’nda 81 metrekare ofis 367 bin liraya!

Güneşli’de Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçen My Office 212 projesinin fiyatları 367 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede 84 aya kadar uzayabilen vadelerle ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor

viko Green Office projesi Haberi

viko Green Office projesi

Doğal kaynaklarımız hızla tükeniyor, insanlığın ortaya çıkardığı atıklar doğanın yenileme kabiliyetini giderek zora sokuyor. Doğal kaynakların bilinçli kullanımı ve enerji verimliliği, sürdürülebilir kalkınmanın ve rekabetçiliğin en önemli konusu haline geliyor. Sürdürülebilir ve aydınlık bir gelecek için sorumluluk alma bilinciyle projeler yürüten VİKO, Dünya Çevre Günü’nde Green Office programına start verirken, doğal kaynakların bilinçli kullanımı, küresel ısınma, çevre kirliliği konularında farkındalık oluşturma ve bilinç kazandırma amacı ile birçok örnek çalışmaya da imza attı.


Sürdürülebilirliği kurumsal bir değer olarak ele alan VİKO, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için hayata geçirdiği projeler ile bugüne ve geleceğe değer katmaya devam ediyor. Her yıl Dünya Çevre Günü kapsamında örnek uygulamalar gerçekleştiren VİKO, WWF iş birliği ile hayata geçireceği Green Office Programı’nın kick-off'unu da...