19 / 05 / 2024

Viko irtibat

Viko irtibat

Teknoloji her geçen gün gelişiyor. Bilim kurgu filmlerinde hayranlık ve şaşkınlıkla izlediğimiz bir çok fenomen de birer birer gerçeğe dönüşüyor. Bunlardan biri de akıllı evler...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

DKY Ada Kartal Evleri iletişim!

DKY Ada Kartal Evleri iletişim için 444 9 359 telefon numarasından satış ofisiyle irtibat kurabilirsiniz. Toplamda 740 adet dairenin yer aldığı projenin ön satış sürecinde yüzde 25 indirim uygulanıyor.

Babacan Yapı Esenyurt Premium satış ofisi!

Babacan Yapı Esenyurt Premium satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Babacan Premium Esenyurt projesinde stüdyo daireler 199 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Çekmeköy Terrace Koru satış ofisi!

Çekmeköy Terrace Koru satış ofisi irtibat telefonu 444 2 002. İnanlar İnşaat imzası ile inşa edilen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Asmalı Hayat Dekar Yapı satış ofisi!

Asmalı Hayat Dekar Yapı satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Dekar Asmalı Hayat Evleri projesinde ev fiyatları 788 bin 810 TL'den başlıyor...

11. Mahalle satış ofisi!

11. Mahalle satış ofisi irtibat numarası 0212 856 02 22 olarak belirtiliyor. 180 milyon lira yatırım bedeline sahip projede 30 ay vade farksız taksit fırsatı sunuluyor.

Cendere Vadistanbul Park satış ofisi!

Cendere Vadistanbul Park satış ofisi irtibat numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Ocak ayında satışa sunulması beklenen projenin 120 bin metrekarelik ofis alanı bulunuyor.

Tual Bahçekent satış ofisi!

Tual Bahçekent satış ofisi irtibat telefonu 444 9 324 olarak belirtiliyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 365 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek.

Bizimtepe Evleri Sancaktepe satış ofisi!

Bizimtepe Evleri Sancaktepe satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Halk GYO ve Vakıf GYO'nun ortak projesi Bizimtepe Aydos'ta teslimler Kasım 2017'de yapılıyor...

Vira İstanbul satış ofisi!

Vira İstanbul satış ofisi irtibat için 444 94 85 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 95 bin metrekare arsa alanına sahip proje 1.156 adet daire ve 39 adet mağazadan oluşuyor.

Viko irtibat Haberi

Viko irtibat

Komut verdiğinizde ışıkları yanan, panjurları açılan ya da kliması devreye giren daireler… Şimdi siz de akıllı bir daireye sahip olabilirsiniz daha doğrusu evinizi akıllı bir eve dönüştürebilirsiniz. Yenilikçi ve üstün teknolojileri hayatımıza taşıyanm ürünleri ile tanınan VİKO’nun sunduğu Thea IQ sistemiyle yaşam alanlarınız sizin yerinize düşünerek konfor düzeyini, güvenliğini ve enerji verimliliğini artırıyor. Thea IQ sistemi, ister müstakil ev, ister ofis olsun, KNX teknolojisini kullanarak ısıtmadan iklimlendirmeye, aydınlatma ve jaluzi/panjur kontrolünden güvenlik sistemleri entegrasyonuna kadar uzanan geniş bir yelpazede yaşam alanlarınıza konfor katıyor. Eviniz ya da ofisiniz merkezi olarak elektronik bir panelden rahatlıkla kontrol edilebiliyor.       


Tek tuşla konfor hayatınızda…


VİKO’nun Thea IQ sisteminde önceden programlayacağınız senaryolarla günlük hayatı çok daha kolaylaştırmanız mümkün. Örneğin, sadece bir tıkla oturma odanızı,...