18 / 07 / 2024

Viko Karre Cities

Viko Karre Cities

VİKO Karre Cities serisinde en dikkat çekici tasarımlar arasında İstiklal Caddesi, Kız Kulesi ve Ortaköy tasarımlarıyla İstanbul yer alıyor. İstanbul aşıkları, Karre Cities’in çok özel elektrik anahtarı mekanların dekorasyonuna farklı hava katabiliyor...

The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19 webinarı 3 Şubat'ta!

‘The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19’ webinarı 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

İzmir yatırımcısına kazandırıyor!

İzmir, son dönemlerde adından çok söz ettiren metropollerin başında geliyor. İzmir, Knight Frank'in geçen ay açıkladığı Global Residential Cities lndex'te de ikinci sırada yerini aldı...

Hangi ilçe ne kadar yeşil?

Dünya şehirleriyle ilgili istatistiksel raporlar yayınlayan World Cities Culture'ın son raporunda İstanbul, sahip olduğu yüzde 2.2'lik yeşil alan oranıyla 37 şehir arasında son sırada bulunuyor. 

World Cities İstanbul'18 Congress 17 Nisan'da!

World Cities Congress İstanbul'18, 17-18-19 Nisan tarihlerinde dünyanın dört bir yanındaki ülke ve şehirlerden teknoloji üreten firmalar ile 100'e yakın konuşmacıyı ağırlayacak...

3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı'nda kentlerin geleceği konuşuldu!

3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı “Future & Cities - Geleceğin Kentleri, Kentlerin Geleceği” temasıyla gerçekleştirildi.

Akıllı şehirlerin geleceği İstanbul’da konuşuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, günümüzün akıllı şehirlerini geleceğe taşıyan dünyanın öncü kurum, kuruluş ve uzmanlarını bir araya getiren World Cities Expo İstanbul’17 başladı.

World Cities Expo İstanbul 5-18 Mayıs'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek organizasyon World Cities Expo İstanbul, 5-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

World Cities Expo İstanbul’a sayılı günler kaldı!

Günümüzün akıllı şehirlerini sürdürülebilir yaşam vizyonuyla geleceğe taşıyan dünyanın öncü kurum, kuruluş ve uzmanlarını bir araya getirecek World Cities Expo İstanbul’a sayılı günler kaldı.

World Cities Expo İstanbul, Mayıs'ta düzenlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 'Big Smart İstanbul' sloganıyla başlattığı Akıllı Şehir Projesi’nin en önemli sac ayaklarından biri olan World Cities Expo İstanbul, mayısta İstanbul’da düzenlenecek.

VİKO sigorta kutularında güvenlik ve estetik bir arada!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider ismi VİKO, sigorta kutularında da üstün kalitesini ortaya koyuyor. Bugün hemen her noktada aynı anda talep edilen iki kavram, güvenlik ve tasarım, VİKO sigorta kutularında buluşuyor.

VİKO'dan sadelik sevenler için özel tasarım!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor. İşte o tasarımlar...

VİKO Trenda ile evlerde vintage rüzgarı!

VİKO’nun TRENDA Serisi elektrik anahtarları, antik renk seçeneği ile yaşam alanlarında vintage trendini hoş detaylarla tamamlıyor. Vintage dekorasyonunda en çok toprak ve ahşap tonları kullanılıyor.

Antalya'da turizm için projeler hazırlanıyor!

Antalya’da Güçlü Şehirler Ağı Zirvesi’ne ev sahipliğini yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, OECD’ye bağlı Resilient Cities Network (Dirençli Şehirler Ağı) Zirvesi’nin Lizbon’daki toplantısına katılarak Antalya’yı anlattı.

Viko Karre Cities Haberi

Viko Karre Cities

Şehirler, bir toplumun kültürünü ve tarzını yansıtan yerlerdir. Hayatın renklerini içlerinde barındırırlar. Caddeler, sokaklar, köprüler, kaldırımlar, mağazalar, şehrin sembolü olan anıtsal yapılar… Ve elbette şehre anlam yükleyen, onunla birlikte yaşayan insanlar… Her şehrin bu bileşenlerle zaman içinde ve tarihin kollarında oluşan sırları olduğu gibi ruhu da var. Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lideri VİKO şimdi bu ruhu yaşadıkları mekanlara taşımak isteyenler için Karre Cities serisini üretti. 


VİKO’nun Karre Cities serisinde en dikkat çekici tasarımlar arasında İstiklal Caddesi, Kız Kulesi ve Ortaköy tasarımlarıyla İstanbul yer alıyor. İstanbul aşıkları, Karre Cities’in çok özel elektrik anahtarı, priz ve komütatör tasarımlarıyla mekanların dekorasyonuna farklı bir hava katabiliyor. VİKO’nun Karre Cities serisinde asaletin şehri

Londra, hayallerin merkezi New York, rüyaların başkenti Paris ve romantizmin simgesi Venedik...