07 / 05 / 2024

Viko Thea Neva ışık

Viko Thea Neva ışık

Elektrik anahtarı ve prizlere yüksek teknolojiyi estetikle yorumlayarak yansıtan marka Thea, Neva Serisi ile yaşam alanlarına bambaşka bir ışık taşıyor. Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor.

İzmir Neva Yalı'da peşinde yüzde 12 indirim fırsatı!

Rönesans Holding tarafından inşa edilen Neva Yalı projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Denize sıfır yalı dairelerinin yer aldığı projenin teslimleri 2025 yılının Aralık ayında yapılacak.

Neva Vera yüzde 60'ı peşin kalanını vadeyle ödeme seçeneğiyle satışta! 

Neva Vera projesinde konut satışları başladı. Kemerburgaz'da yükselen projede 16 konut bulunuyor. Peki Neva Vera Kemerburgaz'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

VN Kartal konut projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Neva Prestij Yapı tarafından inşa edilen VN Kartal konut projesi satışa çıktı. Projede 884 adet konut yer alacak. İşte lansmana özel fiyatlar...

Evans Konut Projesi resmen başlıyor! Ankara'ya 327 adet yeni konut geliyor!

Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş  Ankara Çankaya'da 327 adet yeni konut projesi için düğmeye bastı. ÇED süreci tamamlanan proje resmen hayata geçiyor.

Seba Neva Konakları'nda son 2 müstakil villa! Teslimler Temmuz 2025'te! 

Seba İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Seba Neva Konakları'nda satışta olan son 2 müstakil villa kaldı. Peki Seba Neva Konakları'nda fiyatlar ne kadar? İşte merak edilenler... 

Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Geniş villaları, özenle detaylandırılmış peyzajı ve konforu hissettiren yaşam alanlarıyla Büyükçekmece'de yükselen Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Neva Ossium'da yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı! 

Neva Ossium projesinde yüzde 50 peşin 12 ay avde fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Neva Ossium 'da konut fiyatları ne kadar? 

Evans Çayyolu'yla başkente 324 yeni konut geliyor! 288 milyon TL'lik proje!  

Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Ankara Çankaya'da 324 konutluk yeni proje inşa edecek. Evans Çayyolu projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Neva Yalı İzmir'de 24 ay vade fırsatı! Aralık 2025'te teslim!

Neva Yalı İzmir projesinde satış süreci devam ediyor. Teslimlerin 2025 yılının Aralık ayında gerçekleştirileceği projede 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

Neva Yalı İzmir nerede? Neva Yalı fiyat listesi!

Rönesans Holding imzasıyla hayata geçirilen Neva Yalı İzmir projesi dört bloktan meydana geliyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

Neva Yalı İzmir satışta! Yeni proje!

Rönesans Holding tarafından, Neva Yalı İzmir projesi hayata geçiriliyor. Dört bloktan meydana gelen projede 1+1, 2+1 3+1 4+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

VN Kartal projesiyle 884 yeni konut geliyor!

VN Kartal projesiyle 884 yeni konut geliyor. Neva Prestij Yapı imzasıyla hayata geçirilecek olan VN Kartal projesi 664 milyon 518 bin 430 TL'ye mal olacak.

Viko Thea Neva ışık Haberi

Viko Thea Neva ışık

Son yüzyılın keşfi LED aydınlatmayı elektrik anahtarı tasarımlarına taşıyan Thea, büyük yenilikle birlikte tüm kullanıcılara eşsiz bir konfor sunuyor. Neva serisinde elektrik anahtarları üzerinde yer alan mavi renkli, soft ve dekoratif LED'ler, mekânları göz zevkine uygun şekilde renklendirirken karanlıkta anahtarın yerini bulmanızı da kolaylaştırıyor.  Neva serisinin tasarımları, dünyaca ünlü Türk tasarımcı Mirzat Koç’un imzasını taşıyor. Mirzat Koç, yaratıcı çizgileri ile Neva’da teknolojiye farklı bir yorum getiriyor. 


Mekânlar Thea Neva Line ile ışıldıyor… 


'Line Efekti' ile sunduğu tasarım sayesinde yaşam alanlarına sıra dışı bir hareket katan ve bu sayede ışığı çizgilerle yeniden yorumlayan Thea Neva Line, dinamizmin ruhunu taşıyan mekânlardan hoşlananlar için bronz, gümüş ve siyah renk alternatiflerini sunuyor. Thea Neva Line, farklı detaylarla mekânlarda büyük farklar yaratmayı başarıyor. Thea Neva Line’ın...