29 / 04 / 2024

Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Geniş villaları, özenle detaylandırılmış peyzajı ve konforu hissettiren yaşam alanlarıyla Büyükçekmece'de yükselen Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor.



İstanbul'a yakın yeşilin içinde müstakil bir hayat sunan  Neva Vita projesi Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Tem ve E5 otoyolları, Büyükçekmece Gölü, İstanbul Havalimanı lokasyonlarına yakınlığıyla bilinen Neva Vita doğanın içinde, huzurlu bir yaşan sunuyor. 

Konforlu ve lüks yaşamı sizlere sunmak için tasarlanan Neva Vita, birbirinden farklı villa konseptleriyle 12 ay vade,  sıfır faiz fırsatıyla satışları devam ediyor. 

Neva Vita da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Doğanın güzellikleri ile iç içe olan Neva Vita, aydınlık ve ferah yasam alanları, sosyal ayrıcalıkları ve hayati kolaylaştıran yenilikçi çözümleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. 

Neva Vita,'da 5 bin metrekare sosyal tesisi, açık kapalı spor alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuklar için tasarlanmış oyun alanları ve açık kapalı garajlar yer alıyor.

Neva Vita da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

NEVA VİTA NEREDE? NEVA VİTA LOKASYON BİLGİSİ!

Şehrin yani başında doğaya dokunmanın lüksünü her an hissedeceğiniz Neva Vita`da şehrin merkezi yerlerine konum olarak merkezi bir lokasyonda yer alıyor.  Şehrin en yeşil villa yaşamı, Büyükçekmece’de yer alan Neva Vita, Tem ve E5 otoyolları, Büyükçekmece Gölü, İstanbul Havalimanı lokasyonlarına yakınlığıyla biliniyor.  Tem 2 dakika, İstanbul Havalimanına 30 dakika, Büyükçekmece gölüne 18 dakika, E5 otoyoluna 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Neva Vita da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

NEVA VİTA'DA HANGİ KONUT TİPLERİ YER ALIYOR?

Ayrı konseptler içerisinde tasarlanan villalar, mimari özellikleriyle hayallerin de ötesine bir yaşam alanı sunuyor.  Yatay mimari anlayışı, ayrıcalıklı konumu ve ferah iç mekanlarıyla görenleri kendine büyülemeyi başarıyor.

Büyükçekmece’de yer alan Neva Vita’da. A, B, D Tipi villalar 6+1,  C tipi villalar ise 3+1 olarak inşa ediliyor. 6+1 villaar net 379 metrekare, 3+1 villar ise 282 metrekareden oluşuyor.

WEB: https://nevavita.com/anasayfa

TEL: 90 (212) 882 40 00

Ponti Konakları 3'te yüzde 50 peşin kalanı şubatta ödeme fırsatıyla!

Dreamsterdam'da 1 milyon 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Geri Dön