29 / 04 / 2024

VİKO yeni ürünü

VİKO yeni ürünü

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

Benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? ÖTV zammı gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

Geçtiğimiz günlerde, akaryakıt fiyatlarına ÖTV zammı beklendiği ileri sürülmüştü. Bakan Şimşek, konuya açıklık getirdi. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 1 Aralık 2023 fiyat listesi...

Peugeot'dan yeni E-3008! Peugeot elektrikli ürün gamına yeni modeller ekledi

Peugeot, Zürih Otomobil Fuarı'nda aralarında Peugeot E-3008'in de yer aldığı ve elektrikli ürün gamına eklediği en yeni modelleri sergilemeye başladı. İşte merak edilen o modellerin detayları...

Bosch’tan çok ses getirecek yeni ürün! MUMS2VM00 mutfak makinesi satışa çıktı!

Küçük ev aleti denildiğinde akla ilk gelen markalardan Bosch, adeta mutfaklara armağan derecesinde bir ürünle piyasayı salladı. MUMS2VM00 mutfak makinesini üreten Bosch, bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Koçtaş’ta Simfer 4552 çift camlı midi fırın fiyatı resmen dibi gördü!

Koçtaş, evinde lezzetli yemek yapmak isteyenler için Simfer 4552 çift camlı midi fırını cazip fiyatıyla satışa çıkardı. 9 aya varan taksit seçeneğinin de bulunduğu midi fırının Koçtaş’ın internet sitesinden alımlarında kargonun ücretsiz olduğu öğrenildi.

Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

Arçelik, evinde yoğurt yapmak isteyenler için yoğurt makinesini üretti. Büyük ses getiren bu ürün Arçelik’in resmi internet sitesinde tanıtıldı.

BİM’de karnıyarık tenceresi 159 TL’ye, 3’lü bıçak seti 139 TL’ye, migrodalga fırın 1.599 TL’ye düştü!

Ağustos ayına özel yeni indirimlerini açıklayan BİM, yine vatandaşların imdadına koştu. Bu kapsamda, 4 Ağustos Cuma günü karnıyarık tenceresi 159 TL’ye, 3’lü bıçak seti 139 TL’ye, migrodalga fırın 1.599 TL’ye düşecek. İşte 4 Ağustos Cuma BİM fiyat listesi...

Honda’nın kusursuz sürüş keyfi yaşatan hibrit araçlarından HR-V’nin yeni fiyatı belli oldu!

Honda’nın hibrit özelliğiyle piyasaya sunduğu HR-V’nin yeni fiyatı belli oldu. Honda, resmi internet sitesinden tüm araçlarının yeni fiyatını yayımladı.

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Altın inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor! Gram altın bir zirvede bir dipte! 1 gramı bile olan koşsun baksın!

17 Mayıs Çarşamba altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere kadar gerilerken bugün güne yükselişle başladı. Altın inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor! Gram altın bir zirvede bir dipte! 1 gramı bile olan koşsun baksın! 17 Mayıs 2023 alt

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın düştü! Gram altın yerlerde! Koşun bakın! 16 Mayıs 2023 altın fiyatları 

Altın fiyatları seçim sonrasında düştü. Altyın fiyatlarında rüzgar tersine dönerken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor.  Gram altın yerlerde! Koşun bakın!16 Mayus 2023 altın fiyatları.

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyen ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer ''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyerek tarih verdi. Doları olanlar koşun bakın!

VİKO yeni ürünü Haberi

VİKO yeni ürünü

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor. Thea ULTIMA, kullanıldığı tüm mekanlarda sınırları zarafet ve incelikle çizerken üst sınıf dekorasyon zevklerini de VİKO kalitesi ve garantisiyle buluşturuyor. Cam, metalik, ahşap ve eloxal serilerine sahip olan Thea ULTIMA elektrik anahtarlarında, 4 farklı malzeme ile 14 farklı çerçeve rengi alternatifi bulunuyor. Tarz yaratmak üzere tasarlanan seride tasarım bütünlüğü için düşünülen detaylar da dikkat çekiyor. ULTIMA Serisi, Thea modüler mekanizmalar ile kombine edilebilme özelliği sayesinde, enerji tasarrufu ve konfor sağlayan komple çözümler sunuyor.


Elektrik anahtarlarında dekorasyon çözümlerine sınıf atlatan Thea ULTIMA’nın parlak metal seçeneği, mekanlara fütüristik bir hava kazandırıyor. Kendine has özel bir dokuya sahip olan ULTIMA Eloxal ise sağlam...