26 / 06 / 2024

Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

Arçelik, evinde yoğurt yapmak isteyenler için yoğurt makinesini üretti. Büyük ses getiren bu ürün Arçelik’in resmi internet sitesinde tanıtıldı.



Evinde güvenle yoğurt yapmak isteyenler için müjdeyi veren Arçelik, yeni ürünü olan yoğurt makinesini tanıttı. YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin tüm detaylarını ve teknik özelliklerini resmi internet sitesinden paylaşan Arçelik, ürünü cazip fiyatla görücüye çıkardı. Hal böyle olunca, yoğurt makinesini almak isteyen vatandaşlar da arama motorlarından Arçelik YM 9242 probiyotik yoğurt makinesini araştırmaya başladı.

PROBİYOTİK YOĞURT

Arçelik YM 9242 probiyotik yoğurt makinesi ile elde mayalamaya nazaran 6 kata kadar daha fazla probiyotik içerikli yoğurt elde edebilirsiniz.

(İntertek tarafından elde mayalanan ve Arçelik yoğurt makinesinde cam kaplarla beraber aynı malzeme ve oranlar kullanılarak Probiyotik Yoğurt Fonksiyonu ile üretilmiş yoğurt arasındaki probiyotik L.acidophilus mikroorganizması için gerçekleştirilen birbirinden bağımsız farklı testin karşılaştırmalı sonuçlarına göre elde edilmiş ortalama değer olduğu belirtildi)

FARKLI ÇEŞİTLERDE YOĞURT & KEFİR

Geleneksel yoğurt, probiyotik yoğurt, kefir ve aynı zamanda süzme yoğurt çeşitlerini, tek bir makinede uygun sıcaklık ve süreyi ayarlayarak ideal lezzette ve kıvamda üretebilirsiniz.

 Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

LEZZET SENSÖRÜ™

Lezzet Sensörü özelliğiyle damak tadınıza göre çeşitli tatlarda; tatlı, normal, ekşi yoğurt yapabilirsiniz. Lezzet Sensörü ile cam kaplar ile her defasında dilediğiniz istediğiniz tatta yoğurt (tatlı/normal/eksi) elde edebilirsiniz.

ARÇELİK YM 9242 PROBİYOTİK YOĞURT MAKİNESİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Tek Kişilik Yoğurt Kap Sayısı: 7

  • Tek Kişilik Yoğurt Kabı Malzemesi: Cam

  • Zamanlama Özelliği: Var

  • Tek Kişilik Yoğurt Kabı: Var

  • Ağırlık: 4.2

 Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

YM 9242 PROBİYOTİK YOĞURT MAKİNESİNİN FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 29 Temmuz 2023 tarihinde saat 01.14'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.90 Türk Lirası, Euro 29.66 Türk Lirası, altının gramı ise 1697 Türk Lirası değerindedir.

Profilo’dan klima almak isteyenlere müjde! KSX12VW30N klimada şaşırtan fiyat!

Bosch’tan BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’de kaçırılmayacak fiyat!

Samsung 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye!


Geri Dön