30 / 04 / 2024

Vilayetler Birliği ankara semineri

Vilayetler Birliği ankara semineri

TÇMB ve T.C. Vilayetler Birliği tarafından Ankara’da “İl Özel İdareleri Beton Yollar ve KÖYDES Eğitim Semineri’ düzenlendi. Seminerde, Beton Yol Maliyet Analizleri ve Uygulamaların faydaları değerlendirildi.

Türkiye ile BAE arasındaki ekonomik iş birliği için görüşmeler devam ediyor!

Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi Saeed Thani Hareb Al Dhaheri, Türkiye ile ekonomik iş birliği konusunda açıklamalarda bulundu. Al Dhaheri, Türkiye ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

İstanbul ve Ankara'da ticarethane ve konut imarlı arsalar satılıyor! Bu fırsatı kaçırmayın! 

Vilayetler Birliği Başkanlığı, İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Ankara'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Şimdi bakın! 

Vilayetler Birliği'nden İstanbul ve Ankara'da satılık gayrimenkul fırsatı!

Vilayetler Birliği Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ankara Altındağ'da 10 katlı iş hanı satılıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakalar Mahallesi'nde yer alan 3 bodrum, zemin, 5 normal, 1 çatı katı olmak üzere toplam 10 katlı iş hanını satıyor...

Ankara'da 13.5 milyon TL'ye satılık iş hanı! Yatırımcılar dikkat!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakalar Mahallesi'nde yer alan 10 katlı iş hanını 13.5 milyon TL'ye satıyor...

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği'nden Ankara'da 90.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi'ndeki 3 adet arsayı 9 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara’ya 30 milyon TL'ye otel yapılacak!

Vilayetler Birliği, Ankara Kızılcahamam'da 30 milyon TL yatırımla termal havuzlu otel ve dinlenme tesisi inşa ettiriyor. 

TÇMB ve Vilayetler Birliği Ankara'da beton yolları anlattı!

TÇMB ve T.C. Vilayetler Birliği tarafından Ankara’da “İl Özel İdareleri Beton Yollar ve KÖYDES Eğitim Semineri’ düzenlendi. Seminerde, Beton Yol Maliyet Analizleri ve Uygulamaların faydaları değerlendirildi.

Mahalleler Birliği Şişli'de kentsel dönüşümü eleştirdi!

İstanbul'un çeşitli mahallelerinden üyeleri bulunan Mahalleler Birliği Şişlide toplandı. Kentsel Dönüşüm çalışmalarının deprem hazırlığı yapmak yerine zenginleri daha da zengin ettiğini söyleyen mağdur üyeler; konuyu Ankara'ya taşıma kararı aldı.

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı yeniden Şefik Tüzün oldu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin Seçimli 58. Olağan Genel Kurulu 12 Şubat 2016 tarihinde Ankara’da Birlik Merkezinde yapıldı. Votorantim Çimento temsilcisi M. Şefik TÜZÜN, yeniden TÇMB Başkanlığına seçildi.

Nef, Keller Williams ve Remax ile işbirliği yapacak!

Foldhome ve Garantili Proje konseptlerinin yaratıcısı Nef, satış ve pazarlama kanalında yeniliklerini sürdürerek Ankara, İzmir, Bursa ve Adana'da Keller Williams ve Remax ile işbirliği anlaşması yaptı.

Türkiye-Körfez İşbirliği Konseyi 2. İş ve Yatırım Forumu 9 Aralık'ta!

Türkiye-Körfez İşbirliği Konseyi 2. İş ve Yatırım Forumu, Ankara’da düzenlenecek basın toplantısıyla tanıtılacak.

Mahalleler Birliği imar affı kanunu için Ankara'ya gidiyor!

İstanbul Mahalleler Birliği, "İmar Affı Kanunu" ve "Afet Kanunu"nun haksız uygulamalarına karşı Kanun Değişikliği Teklifi önerilerini TBMM'de grubu olan siyasi partilere iletecek. Ankara'ya gidecek heyet 8 Mart Pazar günü uğurlanacak.

Vilayetler Birliği ankara semineri Haberi

Vilayetler Birliği ankara semineri

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) ve T.C. Vilayetler Birliği ortaklığında gerçekleşen İl Özel İdareleri Beton Yollar ve KÖYDES Eğitim Semineri, Ankara Büyükhanlı Park Otel’de düzenlendi. Seminer açılışında konuşan TÇMB CEO’su İsmail Bulut ve Vilayetler Birliği Genel Sekreteri Şefik Aygöl, Beton Yollar ve KÖYDES projesine ilişkin oturumlar düzenlendi. Seminerde uzmanlar ve akademisyenler tarafından Türkiye genelinde yapılan uygulamalarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan TÇMB CEO’su İsmail Bulut, beton yolların, sağlam, ekonomik ve uzun ömürlü çözümler sunduğunu, aynı zamanda asfalt yollara alternatif oluşturduğunu, rekabete katkı sağladığını açıkladı. Beton Yolların kullanımıyla artan rekabet ile birlikte yüzde 32 oranında tasarruf etmenin mümkün olduğunu söyledi.

Seminerde konuşan Vilayetler Birliği Genel Sekreteri Şefik Aygöl ise eğitim seminerlerinin İl Özel İdarelerinin Beton Yol çalışmalarına katkı sağladığını, olumlu geri...