02 / 05 / 2024

Vildan Atasever ve İsmail Hacıoğlu hakkında

Vildan Atasever ve İsmail Hacıoğlu hakkında

Akşam'ın haberine göre 2010 yılında nikâh masasına oturan Vildan Atasever-İsmail Hacıoğlu, İstanbul'u terk edip Datça'ya yerleşti. ‘Osmanlı Tokadı dizisinin final yapmasının ardından, 60 m2'lik taş evde yaşamaya başladı.

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Atasever ve Ziya Timuçin Topyay ortaklığında kuruldu.

Vildan Çetinoğlu Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vildan Çetinoğlu Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Çetinoğlu tarafından kuruldu.

Sovo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sovo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Vildan Mengi Çamaş tarafından kuruldu.

Vives İstanbul Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vives İstanbul Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Doğukan Çelebi, Nurullah Düğdü, Samed İskender ve Onut Atasever ortaklığında kuruldu.

Vildan Yılmaz Doğan, Pera GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Pera GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Yöneticiliği'ne şirketin Bütçe ve Raporlama Müdürü Vildan Yılmaz Doğan'ın atanmasına, şirketin Kurumsal Yönetim Komitesi'nin toplamda 3 kişiden oluşmasına, üye Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Vildan Yılmaz Doğan'ın olarak komite üyeliklerine atanmasına karar verildi

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Sofu tarafından kuruldu.

VG Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

VG Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Kadir Atasever ve Onur Ateş tarafından kuruldu.

Mede İnşaat Taahhüt Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mede İnşaat Taahhüt Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Demircioğlu tarafından kuruldu. 

Yeni Mavi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Mavi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Güzel ve Arife Ergün ortaklığında kuruldu. 

Tümenbatur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümenbatur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Vildan Tümenbatur ve Mahmut Tümenbatur ortaklığında 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Probeton Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Probeton Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Cem Fatih Kaplan ve Ercan Atasever imzasıyla kuruldu.

Lalesaray İnşaat Turizm Sağlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lalesaray İnşaat Turizm Sağlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vildan Özbey ve Abdullah A.Q. Al-Rawhanı ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Y. Caddesi'nde kuruldu.

Vildan Atasever-İsmail Hacıoğlu çifti Datça'dan ev tuttu!

2010 yılında nikah masasına oturan İsmail Hacıoğlu-Vildan Atasever çifti, yüreklerinin sesini dinleyip kendilerine stres ve trafikten uzak bir hayat kurdu. İkili, rol aldıkları dizi biter bitmez Datça'ya yerleşti.

Vildan Atasever ve İsmail Hacıoğlu hakkında Haberi

Vildan Atasever ve İsmail Hacıoğlu hakkında

2010 yılında hayatlarını birleştiren Vildan Atasever ve İsmail Hacıoğlu çiftinden ani karar...


Akşam'ın haberine göre 2010 yılında nikâh masasına oturan Vildan Atasever-İsmail Hacıoğlu, İstanbul'u terk edip Datça'ya yerleşti. ‘Osmanlı Tokadı'nda aynı seti paylaşan karı-koca, dizinin final yapmasının ardından, 60 m2'lik taş evde yaşamaya başladı.


Dizi süreleri ve ağır çalışma koşullarından yılan oyuncular, film projesi olursa dönem dönem İstanbul'a...