17 / 05 / 2024

vilo

vilo

Son yıllarda yapılarda yangınla mücadelede önemli adımlar atılırken, kullanılan yöntemler arasından sulu söndürme sistemleri öne çıkıyor. Bu tür sistemlerin kalbi sayılan pompaların, yönetmeliklere uygun ve ideal bir şekilde çalışıyor olması önem taşıyor.

vilo Haberi

vilo


Son yıllarda yapılarda yangınla mücadelede önemli adımlar atılırken, kullanılan yöntemler arasından sulu söndürme sistemleri öne çıkıyor. Bu tür sistemlerinin kalbi sayılan pompaların, yönetmeliklere uygun ve ideal bir şekilde çalışıyor olması da büyük önem taşıyor. 25 Eylül-1 Ekim arasındaki Yangın Haftası’nda yangın güvenliği konusu yeniden gündeme gelirken, WILO Pompa Sistemleri A.Ş. Endüstri Segmenti Satış Müdürü Gökhan Uzuner, bu alanda lider üretici firmalardan biri olarak kusursuz çözümler sunduklarını söyledi.


Pompa sistemleri sektörünün dev kuruluşu WILO, yangın güvenliği konusunda kusursuz çalışan ürünler sunuyor. Yangından Korunma Haftası dolayısıyla, yangın güvenliği yeniden gündeme gelirken, WILO’nun sunduğu Yangına Mücadele Pompa Sistemleri müşterilerine güven veriyor.


WILO, yangınla mücadele uygulamaları için kaliteli, güvenli ve ön montajı yapılmış, kompakt sistemler sunuyor. WILO’nun Yangınla Mücadele Pompa Sistemleri arasında; elektrik motor tahrikli...