07 / 05 / 2024

vinç giren ev

vinç giren ev

İstanbul'da yıkım yapan bir vinç yan binanın duvarına çarptı. Bir evin yatak odası duvarını delen darbe ev sahibini uykuda yakaladı. Şans eseri ölen yok!

Formula 1’e ev sahipliği yapan İstanbul Park ihalesini alan şirket belli oldu!

İstanbul Tuzla’da yer alan ve daha önce birçok kez Formula 1’e ev sahipliği yapan İstanbul Park'ın ihalesini alan firma belli oldu. İhaleye tek başına giren Can Bilim Eğitim Kurumları A.Ş., pistin 30 seneliğine işletme hakkına sahip oldu.

Kiralara yüzde 25 sınırlaması milyonlarca ev sahibini mağdur etti! Bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Haziran 2022'de yürürlüğe giren kiralarda yüzde 25 sırını ile kira artış oranlarına sınırlama getirilmesi planlandı. Fakat bu uygulama milyonlarca ev sahibini mağdur etti. Peki bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Beko'dan küçük ev aletlerinde büyük kampanya! Bu indirimler kaçmaz! 3 Haziran 2023 fiyat listesi...

Haziran ayı kampanyalarını açıklayan Beko, robot süpürgeden buharlı ütüye, kahve makinesinden toz torbasız süpürgeye, tost makinesinden sıcak hava fritözüne, çok sayıda küçük ev aletine indirim uyguluyor. İşte Beko'nun indirime giren küçük ev aletleri...

Schafer küçük ev aletlerinde yüzde 20 indirim fırsatı! 1 Mayıs 2023 fiyat listesi…

Küçük ev aletlerinin sevilen markası Schafer’dan yüzde 20 indirim fırsatı. İndirime giren ürünler arasında elektrikli süpürge, tost makinesi ve sıcak hava fritözleri bulunuyor. Peki, Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü ne kadar oldu? 

Schafer küçük ev aletlerinde yüzde 20 indirim fırsatı! İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi…

Mutfakların vazgeçilmez markası Schafer’da yüzde 20 indirim fırsatı var. Sizler için Schafer’ın indirime giren küçük ev aletlerini derledik. İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi…

Schafer küçük ev aletlerinde 800 TL’ye varan fırsat! İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi…

Mutfakların vazgeçilmezi Schafer’da şimdi yüzde 20 indirim fırsatı var. Bizde sizler için Schafer’ın indirime giren küçük ev aletlerini derledik. İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi…

TOKİ'den ev almak için kredi çekenlere kötü haber! Çalışmalar durduruldu

TOKİ'den ev almak için kredi çekerek borca giren hak sahipleri 2 yıl önce anahtar teslim edileceği söylenen konutlarını alamadı. TOKİ'nin inşaat yaptığı alanda zemin kayması tespit edildiği iddia edildi çalışmalar durduruldu ev bekleyen hak sahipleri mağdur oldu.

Kentsel dönüşüm kira yardımına ne zaman başvurulur?

Kentsel dönüşüm sürecine giren ev sahipleri bakanlıktan kira yardımı alabiliyor. Bunun için ikamet şartını yerine getiren maliklerin ilgili yerlere müracaat etmesi gerekiyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımına ne zaman başvurulur?

Kentsel dönüşüme giren ev satılır mı?

Kentsel dönüşüm süreci başlamış bir yapıdan ev satın almak ya da satmak isteyenler "Kentsel dönüşüme giren ev satılır mı?" sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte yanıtı...

Ev kiralarken ilk ayın kirası peşin mi ödenir?

Konut kiralamalarında eve giren kiracıdan kira bedelinin peşin ödenmesi isteniyor. Peki, ev kiralarken ilk ayın kirası peşin mi ödenir? Kiracı son ay kira öder mi? İşte yanıtı...

Konutta stokçuluk artıyor!

Dolar ve Euro'nun yükselmesiyle zam gelecek beklentisi içerisine giren ev sahipleri satılık ve kiralık ev ilanlarını geri geçmeye başladı. Özellikle son günlerde 50 bin evin satışından vazgeçildi. 

İzmir'de ev sahibi ile tartışan kiracı eşyalarını sokağa attı!

İzmir Buca'da ev sahibi ile tartışmaya giren kiracı evin içerisine benzin dökerek eşyalarını sokağa çıkardı. 

Kiraya verdiği dairesine çilingir ile giren ev sahibine 10 ay hapis!

Kahramanmaraş'ta kira borçlarını ödemediği gerekçesiyle kiracısının oturduğu daireye tahliye için çilingir yardımıyla giren ev sahibi "konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

vinç giren ev Haberi

vinç giren ev

Bahçelievler'de, bir binanın yıkımını gerçekleştiren iş makinesi, yan binanın 5'inci katındaki evin yatak odasına girdi. İlginç olay, iddiaya göre şöyle gelişti: Yıkım kararı olan 6 katlı bir binanın bulunduğu sokağa 2 adet vinç getirildi. Bir süre sonra çalışmalara başlayan iş makineleri, binanın büyük kısmını yıktı.

KONTROLÜ KAYBEDİNCE...

Ancak, operatörün bir anlık kontrolünü kaybetmesi sonucu kepçe yan tarafta bulunan apartmanın 5. kat duvarına çarptı. Kepçe bir anda evin yatak odasına girdi. Bu sırada odada uyuyan Azat Dulkadir, gürültüyle yatağından fırladı. Neye uğradığını şaşıran Dulkadir şaşkınlık ve korkuyu bir arada yaşadı. İlginç olayda can kaybının olmaması ise teselli kaynağı oldu. Yaklaşık 2 gündür süren yıkım çalışmaları sırasında sürekli gürültü ve sarsıntı hissettiklerini belirten Azat Dulkadir, "Evimiz yıkılan bina ile bitişik....