07 / 05 / 2024

vinçli bina nerede

vinçli bina nerede

Ankara’nın en bilinen gayrimenkulleri arasında yer alan, ‘vinç’li bina olarak da tanınan gökdelen icradan satışa çıkıyor. Gayrimenkul 318 milyon TL muhammen bedelin yarısı üzerinden 159 milyon TL’den başlayan fiyatla açık arttırma yöntemi ile satılacak.

En ucuz Maylo 32’li tuvalet kağıdı nerede satılıyor? İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi…

Tuvalet kağıdı fiyatlarının uçuşa geçtiği bu dönemde vatandaşlar bütçelerini korumak için en ucuz nerede satıldığını araştırıyor. Maylo 32’li tuvalet kağıdı en ucuz nerede satılıyor sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi…

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

OYAK Çiğli nerede? Lokasyon bilgisi!

OYAK Çiğli nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte OYAK Çiğli nerede sorusunun yanıtı ve Oyak Çiğli lokasyon bilgisi...

Zonguldak Ereğli'de 2 katlı metruk bina çöktü!

Zonguldak Ereğli Kirmanlı Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk bina yerle bir oldu...

Şişli'de boşaltılan bina iskele demiriyle desteklendi!

Şişli'de çökme tehlikesi bulunması nedeniyle tahliye edilen bina iskele demiri ile desteklendi. 

Dünyada eşi benzeri olmayan bina: Genişliği 60 santim!

70 yıl önce iki kardeşin paylaşamadığı bir arsada inşa edilen bir bina görenleri hayrete düşürüyor. 60 santim genişliği bulunan binanın dünyada eşi benzeri bulunmuyor.

Şişli'de çatısında çökme meydana gelen bina mühürlendi!

Şişli Gülbağ Karanfil Sokak'ta çatısı çöken 6 katlı bina mühürlendi. Mühürlenen binada oturan vatandaşlar tahliye ediliyor.

Şişli'de balkonu çöken bina tahliye edildi!

Şişli'de 5 katlı binanın 3'üncü kattaki balkonu çöktü. Bina balkonun çökmesi sonucunda tahliye edildi.

Şişli'deki riskli 4 bina tahliye edildi!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı 21 kişiye mezar olurken Şişli'de büyük bir faciadan dönüldü. Şişli'de kolonlarında çatlak oluşması nedeniyle 4 bina tahliye edildi.

Denizlili inşaat işçilerinden vinçli eylem!

Denizli'de toplu konut inşaatında çalışan işçiler, 3 aydır paralarını alamadıklarını iddia ederek, 18 katlı binanın çatısı ile yüksekliği 50 metre olan vincin tepesine çıkarak eylem yaptı. 

Şişli'de riskli 4 bina tahliye edildi!

Şişli'de 8 katlı bir binanın giriş katının kolonunda çatlak meydana geldi. Çökme tehlikesi bulunan bina ve çevredeki 4 bina boşaltıldı.

Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Toplamda 156 adet konuttan oluşan Nirvana Güneşli Evleri projesi UMT İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Nirvana Güneşli Evleri nerede?

vinçli bina nerede Haberi

vinçli bina nerede

Binanın üzerinde mimari bir hatadan dolayı asılı kalan vinç geçen sene Abdullah Gül'ün talimatıyla kaldırılmıştı.


Ankara’nın en bilinen gayrimenkulleri arasında yer alan, ‘vinç’li bina olarak da tanınan gökdelen icradan satışa çıkıyor. Gayrimenkul 318 milyon TL muhammen bedelin yarısı üzerinden 159 milyon TL’den başlayan fiyatla açık arttırma yöntemi ile...