28 / 04 / 2024

Vintage dekorasyon modelleri

Vintage dekorasyon modelleri

Vintage; eski, antika eşyaların yeni, modern eşyalarla bütünlük içinde kullanılması; modernliğe eskinin soluğunun katılmasıdır. Şimdi ev dekorasyonunda da çokça yer bulmaya başladı.İşte Vintage dekorasyon modelleri...

Graniser Taxim ile vintage ahşap dokusu evlerinizde!

İnovatif tasarımlarıyla dekorasyon dünyasına özel seriler sunan Graniser Seramik, Taxim koleksiyonu ile yaşam alanlarına vintage ahşap dokusunu taşıyor. Taxim serisinin farklı dekorasyon tarzlarıyla uyumlu dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

Banyo dekorasyon modelleri!

Banyonuzda biraz değişiklik , biraz da ferahlık katmak ve aynı zamanda çok şık bir hava vermek istermisiniz? O zaman beklemeden aşağıda bahsettiğimiz öneriler çok işinize yarayacak

Vintage desenli karo tasarım modelleri!

2015 dekorasyon modasında, karo tasarımlar sıkıştığı yerden çıkacak ve mükemmel bir yükseliş gösterecek. Sıkça karşılaşacağımız bu tasarımlar evi daha şık bir görünüme sokacak. İşte Vintage desenli karo tasarım modelleri...

Vintage dekorasyon modelleri!

Vintage; eski, antika eşyaların yeni, modern eşyalarla bütünlük içinde kullanılması; modernliğe eskinin soluğunun katılmasıdır. Şimdi ev dekorasyonunda da çokça yer bulmaya başladı.İşte Vintage dekorasyon modelleri...

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Yasin Mengir, Esra Küçükkoşum tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Çakar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Sarıyer, Maslak, Veko Giz Plaza'da kuruldu.

Command askı ve bantlar çivisiz dekorasyon çözümleri sunuyor!

3M’in sunduğu Command™ askı ve bantlar, çivi çakıp delik açmaya gerek kalmaksızın duvarlara resim, poster, çerçeve gibi evinize farklı hava katacak dekorasyon unsurlarını kolayca uygulamanızı sağlayan yenilikçi bir çözüm sunuyor

Hak Mühendislik İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Mühendislik İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdal Demir, Memet Atmaca tarafından 12 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Sağcan Turizm Tekstil İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağcan Turizm Tekstil İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Arıcan, Mehmet Nurullah Sağdıç tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mayıs'ta kuruldu.

Eryapı Dekorasyon Seramik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryapı Dekorasyon Seramik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hakan Coşkun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Loca Sitesi, B Blok'ta kuruldu.

DST İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DST İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahim Ertukuş, Ümit Ertukuş tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta Beşiktaş, Konaklar Mahallesi'nde kuruldu.

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Utku Kartal, Mediha Yadigar Kartal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon genel kurulu tescil edildi!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 12 Mayıs 2014 tarihinde yapılan olağan genel kurulu tescil edildi. Konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle...

Vintage dekorasyon modelleri Haberi

Vintage dekorasyon modelleri

Vintage modaya yeni giren bir terim olmasına karşın eskiye dönüş olarak da adlandırılabilir. Vintage; eski, antika eşyaların yeni, modern eşyalarla bütünlük içinde kullanılması; modernliğe eskinin soluğunun katılmasıdır. Şimdi ev dekorasyonunda da çokça yer bulmaya başladı.


Öncelikle önemli olan tabiki eski ile yeniyi bir bütün olarak kullanabilmek. Kullandığımız vintage ürünlerin evin dekorasyonunda çok öne çıkmaması gerektiği gibi bir köşede alakasız bir parça gibi de kalmamalı birlikte harmanlanmalı.


Vintage Tarz Nedir?

Vintage ürünler özellikle 1920 ila 1950 yılları arasında popüler ve kaliteli olan ürünler için kullanılır. Zaten kaliteli ve sağlam olmayan bir parçayı günümüzde evimize şıklık katmak için kullanmak pek mümkün olmayacaktır.


Günümüzde eski olmasa dahi o zamana ait görünen veya o zamana göre uyarlanmış mobilyalar da vintage dekorasyonu için kullanılıyor. Bu tarz mobilyalarda genellikle...