09 / 05 / 2024

Viona Doğan Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi

Viona Doğan Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi

Viona Doğan Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Azın Kazemghamsarı ve Reza Shademanı ortaklığından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Doğan Castle geliyor! Yeni proje!

Doğan Grup Ankara'da Doğan Castle adında yeni bir projeye imza atıyor. Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım projeyi "Kapıları doğa ve orman manzarasına açılan bir proje" diye ifade ediyor.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Doğan Tower satışta! Yeni proje!

Doğan Grup imzasıyla hayata geçirilen Doğan Tower projesinde 4+1 daireler bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

Doğan Yılmazkaya'dan Ankapark eleştirisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Yılmazkaya, geçtiğimiz günlerde Ankapark’ı gezdi. 

Viona Doğan Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viona Doğan Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Azın Kazemghamsarı ve Reza Shademanı ortaklığından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bilal Doğan'dan İzmir tramvay projesine eleştiri!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, tramvay projesini eleştirdi. Doğan, şu eleştirilerde bulundu:

Bilal Doğan: Mavişehir Opera Salonu inşaatı bizi kaygılandırıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, 16 Aralık'ta ihalesi yapılacak olan Karşıyaka Mavişehir'deki Opera Salonu inşaatı ile ilgili kaygılı olduklarını söyledi.

Bilal Doğan: Kültürpark için referandum yapalım!

İzmir'de Kültürpark ile ilgili tartışmalar sürerken AK Parti'den farklı bir öneri geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, belediye meclis toplantısında, "Kültürpark Projesini referanduma sunalım" dedi.

Bilal Doğan: İsmet İnönü Kültür Merkezi yıkılmasın!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "İzmir kültür merkezi açısından yeterli değil. Buradaki amfitiyatro başka yeri yapılmalı" diye konuştu.

Gürmen Grup'un acı günü! Hüseyin Doğan vefat etti!

Ramsey İcra Kurulu Başkanı ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) 2013-2015 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan hayatını kaybetti. Cenaze yarın öğle vakti Fatih Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Bilal Doğan İzmir'deki kentsel dönüşüm sürecini eleştirdi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne kentsel dönüşüm konusunda sert eleştirilerde bulundu. Doğan, "Yasanın kendisine verdiği görevi bile yerine getirmekten aciz olduğunu gördük" dedi.

Bilal Doğan: İzmir Belediyesi'nin gemi siparişleri baştan sona yanlıştı!

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "117 milyon euro bedelle verilen 15 gemi siparişi baştan sona yanlıştı. Bu gemilerin yanaşması için gerekli olan iskeleler yok" diye konuştu

Viona Doğan Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Viona Doğan Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi


Viona Doğan Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Azın Kazemghamsarı ve Reza Shademanı ortaklığından kuruldu. 


Viona Doğan Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; INSAAT a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü insaat islerini anahtar teslimi taahhüt etmek......ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Viona Doğan Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirket Adres; Atakent Mah.241.Sk.No.7/150...