04 / 05 / 2024

Vira Gayrimenkul adres

Vira Gayrimenkul adres

Vira Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Erkan tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Şubat tarihinde Ümraniye, İnkılap Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Vira Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vira Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Hamide ve Mohamad Badenjkı ortaklığında kuruldu. 

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Gül Proje Vira İstanbul açık adres!

Daire teslimlerinin Ağustos 2018'de yapılması hedeflenen Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri projesinde fiyat listesi 253 bin TL'den başlıyor...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri iletişim!

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vira İstanbul Evleri'nde 2+1 fiyatları 440 bin TL'den başlıyor...

Türk gayrimenkul sektörü yurtdışı turuna çıkacak!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri yurtdışı turuna çıkacak ve “Türkiye yatırım için doğru adres” mesajı verecek. Şirketler, 3 ay içinde yurt dışında 3 ayrı fuara katılacak. Eylül ayında Dubai, ekim ayında Kuveyt ve kasım ayında da Cidde Cityscape fuarlarına gidilecek.

Torunlar GYO'da adres değişikliği!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

AND Pastel AND Gayrimenkul satış ofisi!

AND Pastel AND Gayrimenkul satış ofisi iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Kartal'da yer alan AND Pastel projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Vira İstanbul Beylikdüzü adres!

Vira İstanbul Beylikdüzü adres bilgilerine göre proje, Beylikdüzü Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı üzerinde yer alıyor. Projede daire fiyatları 256 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kuyumcukent GYO, Adres Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortakluğı aktifinde bulunan tüm gayrimenkullerin değerlemesi için teklifte bulunan değerleme şirketlerinden, Adres Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. anlaştı.

Vira Gayrimenkul adres Haberi

Vira Gayrimenkul adres

Vira Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Erkan tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu. 


Vira Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Otoyollar ve yollar inşaatında her türlü drenaj sistemleri asfaltlama işlemleri betonarme ve çelik inşaatları kanallar ve savaklar yapımı projelendirme hizmetleri ile tüm bu işlerin müteahhitlik ve taahhüt işlerini yapmak.


Vira Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Küçüksu Caddesi,...