12 / 05 / 2024

viranşehir belediyesi haziran ayı toplantısı

viranşehir belediyesi haziran ayı toplantısı

Viranşehir Belediyesi 2019 Haziran ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda Gölbaşı'nda bulunan ve Mülkiyeti Belediyeye ait 146 ada 2 nolu parsel tahsisinin iptal edilmesine karar verildi.

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! İBB ilkokul ve lise mezunu işçi alınacak!

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjdeli haber! İlkokul ve lise mezunu işçiler için dolgun maaşlı iş imkanları sunuluyor. İBB, 13-15 Haziran tarihleri arasında başvuruları kabul edecek ve toplamda 61 personel alımı gerçekleştirecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancılar Hali'nde sebze meyve fiyatları ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancılar Hali'nin 1 Haziran 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, bugün Antalya Hali'nde sebze meyve fiyatları ne kadar oldu? İşte 1 Haziran 2022 Antalya Hali fiyat listesi...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 alt gelir projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

Trabzon Büyükşehir Haziran ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Viranşehir Belediyesi'nden parsel tahsisi iptali!

Viranşehir Belediyesi 2019 Haziran ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda Gölbaşı'nda bulunan ve Mülkiyeti Belediyeye ait 146 ada 2 nolu parsel tahsisinin iptal edilmesine karar verildi.

Ordu Büyükşehir Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 10 işyerini ihaleye çıkaracak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 10 iş yerini ihaleye çıkarıyor.Daha önce yapılan ihalelerde kiralanamayan 10 adet iş yeri için yeniden ihale düzenlenecek. İhale 12 Haziran'da gerçekleşecek. 

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi'nden imar planı açıklaması!

Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi ilçedeki imar planları ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

TOKİ Viranşehir 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Son başvuru tarihinin 29 Haziran 2018 olarak belirlendiği TOKİ Viranşehir 2. Etap'ta konut fiyatları 138 bin 737 TL ile 183 bin 259 TL arasında değişiyor. 

TOKİ Viranşehir 1.Etap başvuruları bugün başlıyor!

Başvuruların 29 Haziran 2018 tarihine kadar kabul edileceği TOKİ Viranşehir 1.Etap projesinde 158 adet konut bulunuyor.

Şanlıurfa Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı. Törenle açılan terminalin açılışına Belediye Başkanı Nihat Çiftçi katıldı.

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Viranşehir'de hayata geçirdiği semt pazarını hizmete açtı

Şanlıurfa Viranşehir yatırıma doyuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin Viranşehir'de hayata geçirdiği yatırımları yerinde inceledi.

viranşehir belediyesi haziran ayı toplantısı Haberi

viranşehir belediyesi haziran ayı toplantısı

Viranşehir Beldiyesi Meclis toplantısının 1’inci oturumu Meclis Başkan Vekili Eyyüp Öztürk başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Viranşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, halka ve basına açık yapılan toplantıda gündeme alınan 6 maddenin üçü bir sonraki meclis toplantısına ertelenirken, Gölbaşı Mahallesinde bulunan ve Mülkiyeti Belediyeye ait 146 ada 2 nolu parsel tahsisinin iptal edilmesine karar verildi.

Gap Belediyeler Birliğine yapılan asil üye seçiminde Cuma Koyuncu ve Ahmet Güneş seçildi. İlçe İmar Plan revizyonun yapılması maddesi ise yapılan 2’inci oturumda oy çoğunluğu ile kabul...