13 / 05 / 2024

Viranşehir Palyatif Bakım Merkezi açıldımı

Viranşehir Palyatif Bakım Merkezi açıldımı

Viranşehir Devlet Hastanesi bünyesinde Palyatif Bakım Merkezi açıldı.Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, açılan merkezde kanser, felç, alzaymır ve kalp hastalarına hizmet verilecek.

Aralık ayı evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller listesi açıklandı mı? Hemen buraya bakın!

Evde bakıma ihtiyacı olan yaşlı veya engelli kişilere dönük olarak ödenen evde bakım paralarının yatırılıp yatmadığı araştırılıyor. Aralık ayı evde bakım parası şehir şehir araştırılıyor. Peki, evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte bütün ayrıntılar...

Evde bakım parası yatan iller listesi belli oldu! 2.706 TL'lik evde bakım maaşı hangi illerde ödendi?

Evde bakım yardımı alan ihtiyaç sahibi aileler için ödemeler yapılmaya başlandı. Her ay belirli dönemlerde şehir şehir evde bakıma muhtaç engelli ve yaşlıların bakımı için verilen evde bakım parası bu ayda ödenmeye devam ediliyor. Peki 2.706 TL'lik evde bakım maaşı hangi illerde ödendi?

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Genç ve İsmail Sevimli ortaklığında kuruldu.

Haliç Köprüsü'nde 18 Ağustos'a kadar bakım çalışması yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları başlatıldı...

Kocaeli’ye 250 yataklı yoğun bakım üniteli hastane inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yaptığı açıklamada, "Kocaeli’ye 250 yataklı yoğun bakım üniteli hastane inşa edilecek" dedi.

Viranşehir Belediyesi'nden parsel tahsisi iptali!

Viranşehir Belediyesi 2019 Haziran ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda Gölbaşı'nda bulunan ve Mülkiyeti Belediyeye ait 146 ada 2 nolu parsel tahsisinin iptal edilmesine karar verildi.

Özgür Alçı Dekorasyon Bina Tamir ve Bakım İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Alçı Dekorasyon Bina Tamir ve Bakım İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Sönmez Gömeç tarafından kuruldu...    

Esenyurt palyatif bakım merkezi açıldı!

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi bünyesinde İstanbul'un ikinci en büyük palyatif bakım merkezi açıldı. Yeni açılan palyatif bakım merkezi 40 yatak kapasitesine sahip.

Tepebaşı Yaşam ve Bakım Merkezi için imzalar atıldı!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehirli hayırseverlerin işbirliğiyle kente değer katacak yatırımlar hızla artıyor. Bölgede yapımı planlanan Yaşam ve Bakım Merkezi’nin protokolü törenle imzalandı.

Coco Solar Enerji Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Coco Solar Enerji Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yetkin tarafından kuruldu. 

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda bakım çalışmaları başladı!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un stadında bakım çalışmaları başladı.

Denizli Otobüs Bakım Onarım Şantiye projesi hızla ilerliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Bakım Onarım Şantiye ve Depolama Sahası projesinde sona doğru gelindi.

Şanlıurfa Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı. Törenle açılan terminalin açılışına Belediye Başkanı Nihat Çiftçi katıldı.

Viranşehir Palyatif Bakım Merkezi açıldımı Haberi

Viranşehir Palyatif Bakım Merkezi açıldımı

Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan, merkezin kanserli hastaların yanında yardıma ve bakıma muhtaç tüm hastalara gerekli bakımı sunacağını belirtti.


Merkezin Türkiye'de hizmet veren sayılı merkezler arasında yer aldığını kaydeden Erkan, şöyle devam etti:"Hastanın beslenme ihtiyacı var ise ya da çok ağrı hissediyor ve yatağa bağımlıysa bu hastaların kendilerine ve ailelerine psikolojik destek sağlamak amacıyla kurulmuş bir birimdir. Türkiye'de sayısı çok az. 'Sizin için artık yapılacak bir şey yok' deyip evine gönderilen, aslında yapılacak bir şeylerin hala olduğu hastalara bu birimde yer veriyor, bakımlarıyla yakından ilgileniyoruz. Viranşehir'de yaşlı nüfusu fazla olmasıyla birlikte evde bakıma muhtaç sayı da bir hayli fazla, fakat hasta aileleri bakım konusunda yeterli bilince sahip değiller. Bizler hastanın geçirdiği zorlu dönemlerde, ağrılarını en aza indirgeyip, beslenmelerine...