05 / 05 / 2024

viranşehir projelerinde son durum ne

viranşehir projelerinde son durum ne

Şanlıurfa Kent Merkezine yaklaşık 150 km uzaklıkta bulunan Ceylanpınar ilçesine hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi, İlçeye 20 bin metrekarelik park yapımını sürdürürken ilçelere mesafe tanımadan eşit bir şekilde hizmet götürüyor.

İzmir'de yapımı süren raylı sistem projelerinde son durum ne?

İzmir'de yapımı devam eden raylı sistem projelerinde son durum ne? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu ve çalışmalardaki son durumu paylaştı.

İstanbul'daki raylı sistem projelerinde son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki raylı sistem projeleriyle ilgili açıklama yaptı. Peki İstanbul'daki raylı sistem projelerinde son durum ne?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap projesinde yer alan 95 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2.Etap son başvuru tarihi 28 Aralık!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2.Etap projesinde yer alan 198 adet konut için son başvuru tarihi 28 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Viranşehir 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Son başvuru tarihinin 29 Haziran 2018 olarak belirlendiği TOKİ Viranşehir 2. Etap'ta konut fiyatları 138 bin 737 TL ile 183 bin 259 TL arasında değişiyor. 

Viranşehir TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Şanlıurfa Viranşehir “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında yer alan 178 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor. 

TOKİ Viranşehir başvuru tarihleri!

Şanlıurfa Viranşehir “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 136 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları satışta!

TOKİ tarafından Şanlıurfa Viranşehir'de inşa edilen 62 adet standart konut ve 126 adet alt gelir grubu konut satışa çıktı. Başvurular 30 Haziran 2017'de son bulacak.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir son başvuru 2017!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir projesinde toplamda 62 adet daire yer alıyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Viranşehir son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu son başvuru!

263 konutluk TOKİ Şanlıurfa Viranşehir projesindeki 126 konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu son başvuru ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir Grubu son başvurusu!

96 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir Grubu son başvurusu...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri son başvuru günü!

89 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 216 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri son başvuru günü...

Kocaeli'nin örnek projelerinde son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın inşaatı devam eden projelerde incelemelerde bulundu. İşte Kocaeli projelerinde son durum...

viranşehir projelerinde son durum ne Haberi

viranşehir projelerinde son durum ne


Şanlıurfa merkez ve kırsal mahallerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar ve Viranşehir'de çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürüyor.


Şanlıurfa Kent Merkezine yaklaşık 150 km uzaklıkta bulunan Ceylanpınar ilçesine hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi, İlçeye 20 bin metrekarelik park yapımını sürdürürken ilçelere mesafe tanımadan eşit bir şekilde hizmet götürüyor.


Kırsal mahallelileri bir birine bağlayan grup yollarında stabilize ve asfaltlama çalışmaları sürdüren Büyükşehir ekipleri,  aynı zamanda ŞUSKİ ile kanalizasyon ve içme suyu hatlarını döşeyerek, sorunları aşmaya devam ediyor.


Ceylanpınar ilçe merkezinde yürüttüğü beton parke ve park çalışmalarından dolayı ilçe sakinlerinin takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi'ne Cumhuriyet ve Bahçelievler Mahallesi’nde tamamlanan beton parke çalışmasından dolayı ilçe sakinleri teşekkür etti.


CEYLANPINAR'IN KADERİNİ DEĞİŞTİREN PROJE


İlçe merkezi girişine yapılan ve inşaatı devam edilen parktan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi...