03 / 05 / 2024

viranşehir yeni cami projesi

viranşehir yeni cami projesi

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, bin 400 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan caminin temeli, düzenlenen törenle atıldı. 

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Viranşehir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa Viranşehir'e yeni cami inşa ediliyor!

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, bin 400 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan caminin temeli, düzenlenen törenle atıldı. 

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir son başvurusu!

Peşinatların 7 bin liradan başladığı projede 94 adet daire satışta. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir son başvurusu...

TOKİ Viranşehir Alt Gelir başvuru tarihleri!

Fiyatların 80 bin 139 TL'den başladığı projede 112 konut alt gelir gruba özel satışta. İşte TOKİ Viranşehir Alt Gelir başvuru tarihleri...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir altgelir grubu başvuru!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir altgelir grubu başvuru işlemleri 18 Temmuz'da başlayacak. Projede 112 konut altgelire özel satışa çıkarıldı.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuru 2016!

Toplamda 94 adet dairenin satışta olduğu projede fiyatlar 138 bin 737 TL'ye. İşte Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuru 2016...

Viranşehir TOKİ alt gelir başvurusu!

Viranşehir TOKİ alt gelir başvurusu 18 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Projede 112 adet daire satışta.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir altgelir başvuru tarihleri!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir altgelir başvuru tarihleri 18 Temmuz'da başlayacak. Projede peşinatlar 5 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Viranşehir Evleri başvuru dönemi!

TOKİ Viranşehir Evleri başvuru dönemi 18 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Projede 216 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

viranşehir yeni cami projesi Haberi

viranşehir yeni cami projesi

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi Eyyüp Nebi beldesinde, projesi tamamlanan ve 1.400 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan caminin temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Güneydoğu Güncel'de yer alan habere göre, törende bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Eyyüp Nebi’nin sabır şehri olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Vali Erin, Viranşehir’in tarihi ve kültürel turizm merkezi olan Eyyüp Nebi beldesine yapılan bu hizmetin, tüm ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmalardan sonra temel atma törenine geçildi. Temel atma törenine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Viranşehir Emniyet Müdürü Kılıç Aslan, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Eyyüp Nebi’de yapılacak olan cami bin 400 metrekare alan üzerine...