28 / 04 / 2024

Visa

Visa

Visa, dijital ticareti küresel anlamda geliştirmeye dönük sürdürdüğü çalışmalarını daha da hızlandırmak amacıyla Silikon Vadisi’nde yeni bir ofis açacağını açıkladı

Yunanistan’da  250 bin Euro’ya yatırım yapmak isteyen Türkler için son 6 ay

Yunanistan Golden Visa programında değişiklik yaparak, 250 bin Euro’luk alt limini yükseltti. Türkler için fırsatların hala devam ettiğini söyleyen,  77A Real Estate Athens’in kurucu ortağı Deniz Sevgür Siourounis, Yunanistan’da yatırım yapacakların bilmesi gerekenleri anlattı.

Türklerin Golden Visa başvuruları o ülkelerde rekor kırdı!

Türk vatandaşları, yatırım yoluyla ikamet ve dolaşım izni tanıyan 'Golden Visa'ya en çok başvuranlar arasında bulunuyor. Türkiye, Çin'den sonra vatandaşları Yunanistan'dan en fazla 'Golden Visa' alan 2. ülke oldu.

Türkler, Schengen ülkelerine konut yatırımı ile giriyor!

Açıklanan rakamlara göre, Golden Visa ile konut sahibi olanlar yüzde 40 arttı. Türk iş insanları artık Schengen ülkelerine konut yatırımı ile giriyor. İşte detaylar...

Yabancıya konut satışında 'golden visa' ve yüzde 1 fon payı önerisi! Gayrimenkulde 2025 ve 2026 yılları önemli!

Mars Türkiye kurucusu ve CEO’su Hakan Bucak, gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve yabancıya konut satışına da değindi. İşte Hakan Bucak'ın sektörle ilgili önemli açıklamaları...

Kart ücretleri artıyor mu? Mastercard ve Visa’dan çok konuşulacak karar!

ABD merkezli finansal hizmet şirketleri Mastercard, kart ücretlerine ilişkin bir açıklama yaptı. Mastercard, ABD'de kredi kartı ücretlerini artırmayı planladığına yönelik haberlerin doğru olmadığını ifade etti.

Portekiz Parlamentosu gayrimenkul karşılığı vatandaşlık verme uygulamasını kaldırdı!

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de gayrimenkul yatırımcılarının en çok ilgilendiği program olan Golden Visa için Portekiz Parlamentosu önemli bir adım attı ve gayrimenkul yatırımlarını program kapsamından kaldırma kararı aldı.

Altın vize ile hemen İspanya’ya gidebilirsiniz! Detaylar haberde!

Türk vatandaşları İspanya’da Golden Visa (Altın Vize) programına büyük ilgi gösteriyor. 2017 yılından beri İspanya’da faaliyet gösteren Spain Homes şirketi, Altın Vize başvurularında yasal danışmanlık ve rehberlik hizmeti veriyor.

Türk yatırımcılar rotasını İspanya'ya çevirdi!

Türk vatandaşlar İspanya’da Golden Visa (Altın Vize) programına yoğun ilgi gösteriyor.  2017'den beri İspanya’da faaliyet gösteren Spain Homes, Altın Vize başvurularında yasal danışmanlık ve rehberlik hizmeti veriyor.

Yabancılar Türkiye’de nakit harcamayı unuttu! Turizmde kart harcamaları ‘rekor’ getirdi!

Akdeniz havzasındaki yabancı turistlerin kartla yaptıkları harcamaları araştıran Visa Akdeniz Turizm Analizi'nin 2022 sonuçları açıklandı. Turistlerin kart harcamalar yüzde 43 büyürken, bu oran Türkiye'de yüzde 90'ı buldu.

Visa Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Visa Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sajad Dalırı tarafından kuruldu.

Türk Telekom'dan reddedilemeyecek fırsat! Bu tarihi kaçırmayın! İşte detaylar

Visa Ticari Kredi Kartı olanlar için 31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli Türk Telekom kurumsal sabit internet faturalarınıza vereceğiniz otomatik ödeme talimatınıza 200TL indirim veriyor. Bu avntajdan faydalanmak için gereken şartlar nedir haberimizde. işte detaylar...

Visa ve Asis Elektronik'ten muhteşem proje! Toplu taşımada yeni dönem

Visa ve Asis Elektronik iş birliği ile başlatılan proje şimdiden 11 ilde uygulanmaya geçti bile ve toplamda 40 ilde yaygınlaştırıması amaçlanıyor

Kredi kartı kullananlar dikkat! Yüzde 85 arttı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Visa'nın üçüncüsünü gerçekleştirdiği "Kartlı Harcamalar Analizi"ne göre, 2022 yılının ilk çeyreğinde aylık kartlı harcamalar ortalaması geçen yılın aynı ayına göre yüzde 85 yükseldi.

Visa Haberi

Visa

Visa, dijital ticareti küresel anlamda geliştirmeye dönük sürdürdüğü çalışmalarını daha da hızlandırmak amacıyla Silikon Vadisi’nde yeni bir ofis açacağını açıkladı. Palo Alto’da kurulacak yeni 5.760 metrekarelik ofiste; yaklaşık 300 Visa çalışanı teknoloji araştırmaları, iş zekası, veri güvenliği ve üye işyerlerine yönelik geliştirilecek çözümlere odaklı çalışmalar yürütecek.


Visa’nın Teknolojiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rajat Taneja, “Ar-Ge yeteneklerimizi küresel alanda geliştirmeyi sürdürüyoruz ve ekiplerimizin dijital ticari çözümler üretebileceği tesislere yatırım yapıyoruz” dedi. Taneja şöyle devam etti: “Palo Alto’daki yeni ofisimiz, birçok farklı yeteneğin bir araya geldiği Bay Area’daki dünyaya katılımımızı sağlayarak Silikon Vadisi’ndeki bilim insanları, mühendis ve girişimcilerle daha güçlü bağ kurmamıza yardım edecek.” 


Palo Alto ofisi, Visa’nın son bir yılda açtığı ofislerden sadece biri. Hizmete geçen birimler arasında Bangalore’da açılan yeni teknoloji geliştirme...