04 / 05 / 2024

Vision Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Laboratuvar Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres

Vision Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Laboratuvar Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres

Vision Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Laboratuvar Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şule Altındağ tarafından kuruldu.

Alyabiotech Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyabiotech Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Erdoğan tarafından kuruldu.

Vaccizone Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Vaccizone Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Özeren tarafından kuruldu.

Vision Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Laboratuvar Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vision Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Laboratuvar Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şule Altındağ tarafından kuruldu.

Genetech Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genetech Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Topcu tarafından kuruldu.

Conmel Biyoteknoloji Araştırma Uygulama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Conmel Biyoteknoloji Araştırma Uygulama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güner tarafından kuruldu.

Tarlab Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarlab Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Altınkut Uncuoğlu, Göksel Evci, Yıldız Aydın ve Yunus Emre Aktaş ortaklığıyla kuruldu...

Wenomıx Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wenomıx Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celalettin Çağlar tarafından kuruldu. 

Livzym Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Livzym Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 71 milyon 859 bin TL bedel ile açıldı. 

Dna Araştırma Geliştirme Biyoteknoloji Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Dna Araştırma Geliştirme Biyoteknoloji Hizmetleri Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kadir Dalbay, Dilej Akgül Olgun ve Mehmet Akgül ortaklığında kuruldu.

Kuzey Araştırma Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Araştırma Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi, Ömer Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Şehir Er Cihan Namlı Caddesi'nde kuruldu.

SNS Elektronik Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

SNS Elektronik Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi ve Limited Şirketi, Salim Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Şamlı Sokak'ta kuruldu.

RMS Araştırma Geliştirme Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RMS Araştırma Geliştirme Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadullah Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Avcılar, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak'ta kuruldu.

Enhas Araştırma Geliştirme Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enhas Araştırma Geliştirme Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazenin Güre tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Maltepe, Yalı Mahallesi, Çiçekdağı Sokak'ta kuruldu.

Vision Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Laboratuvar Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Vision Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Laboratuvar Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres

Vision Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Laboratuvar Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şule Altındağ tarafından kuruldu..

Vision Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Laboratuvar Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Şirketin amaç ve faaliyet konuları aşağıdaki gibidir: 1-Her türlü Laboratuvar Cihazlarının alışı, satışı ve üretimi,ithalatı ve ihracatını yapmak, 2-Her türlü Laboratuvar kimyasallarının alışı, satışı ve üretimi,ithalatı ve ihracatını yapmak, 3-Her türlü Laboratuvarlara yönelik sarf malzemelerin alışı, satışı ve üretimi,ithalatı ve ihracatını yapmak, 4-Laboratuvarlara yönelik tezgah, mobilya, dolap gibi ürünlerin alışı, satışı ve üretimi,ithalatı ve ihracatını yapmak, 5-Laboratuvarlara yönelik her türlü test ve tanı kiti geliştirilmesi, alışı, satışı ve üretimi,ithalatı ve ihracatını yapmak, 6-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü biyolojik, kimyasal ve biyogenetik araştırma geliştirme...