06 / 05 / 2024

Vista Garden vade imkanı

Vista Garden vade imkanı

9 Nisan Cuma gününe kadar geçerli olacak uygulamaya göre Vista Garden'dan daire almak isteyenler, nakit ödemelerdeki yüzde 10 indirim avantajına ek yüzde 5 indirimden daha yararlanıyor.

Blue Garden Samandıra'da yüzde 50 peşin 60 aya varan vade, oturuma hazır son fırsatlar! 

Blue Garden Samandıra projesinde yüzde 50 peşin ödemelerde 60 aya varan vade fırsatı ve oturuma hazır son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşinat 24 ay vade!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Rams Garden fiyat 2022! Rams Garden fiyat listesi Eylül 2022...

İstanbul Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam sunan Rams Garden projesinde, 24 ay vade 0 faiz imkanı sunuluyor. Rams Garden fiyat 2022 bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Rams Garden fiyat 2022...

Mia Garden Menderes'te 120 ay vade imkanı!

Mia Garden Menderes'te 120 ay vade imkanı sağlanıyor. İzmir Menderes'te inşa edilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri yer alıyor. 

Mia Garden Menderes Ramazan kampanyası! 

Mia Garden Menderes Ramazan kampanyası haberimizde yer alıyor. 0,98 faiz oranı ile 120 ay vade imkanı sağlanan projede ayrıca yüzde 20 indirim sağlanıyor. 

Propa Vista’da faizsiz ön lansman avantajı!

Propa Vista’nın ön lansman döneminde satışların %40’ını kısa sürede tamamladı. Ön lansman avantajları devam eden projede, yüzde 10 peşinat, 30 ay vade ve sıfır faiz fırsatıyla konut sahibi olmak mümkün.

Royal Garden’da konutların yüzde 40’ı satıldı!

Vade farkı istemeyen ve peşin alımlarda yüzde 20 indirim kampanyası yapan Royal Grup, Royal Garden Kartal Residence projesinde gördüğü yoğun ilgiyle konutların yüzde 40’ını sattı.

Royal Garden'da 60 aya kadar vade farkı yok!

Kentsel dönüşüm projesi olarak 4 Aralık’ta Royal Group tarafından satışa sunulan Royal Garden Kartal Residence’da kampanya kapsamında peşinde yüzde 20 indirim, vadeli alımlarda ise fark alınmadan 60 aya kadar vade seçeneği sunuldu.

Royal Garden'da peşin ödemelerde 100 bin lira indirim!

Royal Garden Kartal Residence’da yeni yıl kampanyası başladı. Kampanya kapsamında konut almak isteyenlere peşinde yüzde 20 indirim, vadeli alımlarda ise fark alınmadan 60 aya kadar vade seçeneği sunuldu.

Royal Garden Kartal Residence'ta yeni yıl kampanyası başladı!

Royal Garden Kartal Residence projesinde yeni yıl kampanyası başladı. Peşin olarak konut almak isteyenlere yüzde 20 indirim yapan şirket, kredi kullanacaklara da bankasız ve vade farksız 60 aya kadar sabit taksit seçenekleri sunuyor.

Beylikdüzü Vista Garden'da son 10 daire sahiplerini bekliyor!

Gül İnşaat tarafından, İstanbul Beylikdüzü’nün merkezinde, geniş metrekareli yemyeşil bir yaşam alanı olarak tasarlanıp hayata geçirilen Vista Garden projesinde, hemen oturuma hazır son 10 daire sahiplerini bekliyor.

Toya Vista Evleri'nde 5 bin TL peşinatla ev sahibi olma imkanı!

Toya Yapı tarafından İstanbul Avcılar'da inşa edilen Toya Vista'da konutların teslimine başlandı. Projede ev sahibi olmak isteyenlere, yüzde 1 KDV avantajı ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.

Toya Vista'da yaşam başladı! 120 aya varan vade seçenekleri!

Toya Yapı'nın Avcılar'daki projesi Toya Vista kapılarını açtı. Projede konut satışları uygun ödeme seçenekleriyle devam ediyor. Proje Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Vista Garden vade imkanı Haberi

Vista Garden vade imkanı


Gül İnşaat tarafındanBeylikdüzü'nde hayata geçirilen Vista Garden projesinde, sınırlı bir süre için indirimli bahar fırsatı başladı. 9 Nisan Cuma gününe kadar geçerli olacak uygulamaya göre Vista Garden'dan daire almak isteyenler, nakit ödemelerdeki yüzde 10 indirim avantajına ek yüzde 5 indirimden daha yararlanıyor. Daire fiyatının yarısını peşin verenler ise kalan tutarı Gül İnşaat bünyesinde 12 aya varan vade seçenekleriyle...