05 / 05 / 2024

Vista Gardenda kaç daire kaldı

Vista Gardenda kaç daire kaldı

Gül İnşaat tarafından, İstanbul Beylikdüzü’nün merkezinde, geniş metrekareli yemyeşil bir yaşam alanı olarak tasarlanıp hayata geçirilen Vista Garden projesinde, hemen oturuma hazır son 10 daire sahiplerini bekliyor.

Perla Vista AVM yılbaşında açık mı?

Perla Vista AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Perla Vista AVM yılbaşında açık mı? Perla Vista AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Perla Vista AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Perla Vista AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Beylikdüzü Perla Vista AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Perla Vista AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Perla Vista AVM bayramda kaça kadar açık? Perla Vista AVM Kurban Bayramı'nda kaçta açılacak?

Perla Vista AVM bayramda açık mı?

Perla Vista AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Perla Vista AVM bayramda açık mı? Perla Vista AVM bayramda kaça kadar açık? Perla Vista AVM bayramda kaçta açılacak?

TOKİ Kayabaşı'nda altıncı gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

Yabancılar Didim'den kaçıyor

Emlak alırken dolandırıldıkları gerekçesiyle artık başka ülkelere yönelen yabancılar, dernekleri aracılığıyla da konuyu AP'ye taşıdı

Türk Hava Kurumu'ndaki kaçak çatı yıkılıyor!

Bakan Günay'ın tepkisini çeken Türk Hava Kurumu binasındaki kaçak çatı katı yıkılıyor

TOKİ Kayabaşı'nda beşinci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ, Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

TOKİ Kayabaşı'nda dördüncü gün kaç başvuru oldu?

TOKİ, Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

TOKİ Kayabaşı'nda üçüncü gün kaç başvuru oldu?

TOKİ, Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24-08-2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

TOKİ Kayabaşı'nda ikinci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ, Kayabaşı projesinde ikinci etapta dün satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

TOKİ Kayabaşı'nda ilk gün kaç başvuru oldu?

TOKİ, Kayabaşı projesinde ikinci etapta bugün satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta ilk gün kaç başvuru yapıldı?

Zeynep Mutlu Vakfı'na ait kaçak Kemer Okulları yıkıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesi Zabıta ekipleri, Eyüp Kemerburgaz'da tamamı kaçak ve ruhsatsız olan Zeynep Mutlu Eğitim Vakfı'na ait bina ve müştemilatın yıkımını yaptı

İBB Kağıthane'de 332 metrekarelik arsa satacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kağıthane'de arsa satacak

Vista Gardenda kaç daire kaldı Haberi

Vista Gardenda kaç daire kaldı

“Bazen Gerçekten Şanslısınızdır” sloganı ile Gül İnşaat tarafından hayata geçirilen Vista Garden, Beylikdüzü’nün orta yerinde yeşillikler arasında, açık ve kapalı havuzları, çocuk oyun alanları, bay ve bayanlara özel Türk hamamları, saunaları, fitness salonları ve dinlenme alanları ile ev konforunda 365 gün tatil fırsatı sunuyor. 5’er ve 6’şar katlı bloklardan oluşan projede; 24 saat kameralı güvenlik sistemi, kapalı otopark, jeneratör, intercom görüntülüme sistemi ve her odada Dijitürk, Turksat, ile internet altyapısı standart olarak bulunuyor.


Hemen oturuma hazır son 10 dairenin kaldığı Vista Garden’da 3+1 ve soyunma odalı 6+2 daireler, özellikle çocuklu aileler için, şehir merkezinden çok uzaklaşmadan huzurlu bir yaşamın kapılarını açıyor. Geniş metrekareli ve az katlı modern mimarisi ile fark yaratan Vista Garden, oldukça avantajlı bir lokasyonda bulunuyor. E-5’e, Metrobüs’e...