06 / 05 / 2024

vista konakları kaç katlı

vista konakları kaç katlı

Beylikdüzü Vista Konakları satılık daire fiyatları 3+1 dairelerde 305 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Beylikdüzü Vista Konakları'nda yüzde 25 peşinat ile banka kredisi kullanılıyor....

Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de konumlanan Limonlu Bahçe Konakları, 15 blok halinde yükseliyor ve toplam 509 daire yer alıyor. Peki Limonlu Bahçe Konakları'nda yer alan konutların fiyatları kaç lira? İşte Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022! 

Limonlu Bahçe Konakları 15 soruda tüm detaylarıyla!

Limonlu Bahçe Konakları projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Limonlu Bahçe Konakları projesinde kaç konut yer alacak? Limonlu Bahçe Konakları'ndaki konutların fiyatları ne kadar? İşte Limonlu Bahçe Konakları projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

3S Firuze Konakları'nda kira getirisi fırsatı!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Firuze Konakları şimdi de kira getirili daire modelleriyle yatırımcısına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

15 soruda Real Konaklar Yedikule!

Lansmanı bugün yapılan ve Real Gropu imzası ile hayata geçirilen Real Konaklar Yedikule projesi "Tarihle iç içe doğanın içinde" sloganıyla tanıtıldı. Peki projenin fiyatları ne kadar, kaç konut var, ödeme planı nasıl, kat planları var mı? İşte tüm detaylar...

3S Firuze Konakları’nda fiyatlar 370 bin TL’den başlıyor!

3S Kale Holding’in Avcılar’da inşa ettiği 3S Firuze Konakları, hem yatırım hem de güzel bir yaşam için kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Avcılar’ın E-5 aksındaki en büyük projesi olan 3S Firuze Konakları’nda 523 adet konut ve 45 mağaza yer alıyor.

Perla Vista AVM yılbaşında açık mı?

Perla Vista AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Perla Vista AVM yılbaşında açık mı? Perla Vista AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Perla Vista AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Perla Vista AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Beylikdüzü Perla Vista AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Perla Vista AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Perla Vista AVM bayramda kaça kadar açık? Perla Vista AVM Kurban Bayramı'nda kaçta açılacak?

Perla Vista AVM bayramda açık mı?

Perla Vista AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Perla Vista AVM bayramda açık mı? Perla Vista AVM bayramda kaça kadar açık? Perla Vista AVM bayramda kaçta açılacak?

Adana'da yayla evi konsepti: 4 Mevsim Konakları!

Çukurovalıların yaz aylarında yaşadığı sıcak ve nem sıkıntısını göz önüne alan Can İnşaat, Çamlıyayla'nın en özel bölgesi olan Söğütlüoluk Vadisi'nin yamacına konumlandırdığı "4 Mevsim Konakları"yla yayla kültürüne bambaşka bir boyut kazandırdı.

Diyarbakır Kırklar Dağı Konakları ekolojik ekonomi sağlayacak!

Diyarbakır'da Kırklar Dağı'na inşa edilen konakların yıkılması gündemde. Gelen dev binalar için Bûka Barane Ekolojik Yaşam Kolektifi 'nin bir önerisi var. Ekolojik komünal ekonomi sağlanabilir.

Sibel Can Beykoz Konakları'ndaki evini tekrar dekore ettiriyor!

Sibel Can, Beykoz Konakları'ndaki evinin dekorasyonu nedeni ile mahkemelik olan iki firmaya kızdı. Şimdi 1.200 metrekarelik ev başka bir firma tarafından yeniden dekore ediliyor.

Florya Ekşinar Konakları'nda kaçırılmayacak fırsat! 1+1 daire 450 bin TL!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Florya Ekşinar Konakları projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projenin ikinci etabında satışlar başladı...

Beylikdüzü Vista Konakları projesi!

Beylikdüzü Vista Konakları projesi, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa ediliyor. Projede, 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon konut tipleri yer alıyor...

vista konakları kaç katlı Haberi

vista konakları kaç katlı


Vista Konakları İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde yer alıyor. Beylikdüzü Vista Konakları Gül İnşaat ve Gül İnşaat Kentsel Tasarım işbirliğiyle inşa edildi. Beylikdüzü Vista Konakları satılık daire fiyatları 305 bin TL'den başlıyor.


Beylikdüzü Vista Konakları 8 bin 700 metrekare arsa alanında hayata geçirildi. Vista Konakları Beylikdüzü'nde 106 adet konut bulunuyor. Beylikdüzü Vista Konakları ödemeleri yüzde 25 peşinatla banka kredili olarak yapılıyor.


Beylikdüzü Vista Konakları satılık daire seçenekleri olarak 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon sunuluyor. Vista Konakları Beylikdüzü'nde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, dinlenme alanları gibi sosyal imkanlar mevcut.


Beylikdüzü Vista Konakları'nda 3 oda 1 salon daireler 110 metrekare ile 155 metrekare, 4 oda 2 salon daireler 255 metrekare olarak belirlendi. Vista Konakları Beylikdüzü'nde 10 blok olarak...