05 / 05 / 2024

Vital Fulya Davut Topoğlu kimdir

Vital Fulya Davut Topoğlu kimdir

Türkiye'nin ilk sağlık binası Vital Fulya'yı Beşiktaş Fulya'da hayata geçiren Topoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Davut Topoğlu kimdir? Davut Topoğlu nerelidir? İşte Davut Topoğlu biyografisi ve özgeçmişi...

Beşiktaş yönetimi, Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçti! Kira bedelleri artırılacak! 

Beşiktaş yönetiminin sorunlarından biri de gayrimenkullerden alınan kira bedelleri oldu. Yönetim Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçiyor. İşte ayrıntılar...

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Davut Doğan Kimdir?

Davut Doğan kimdir? Davut Doğan’ın mesleği nedir? Davut Doğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer'e Milano'dan ev aldı!

Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer'e bebek hediyesi olarak İtalya Milano' da ev aldı.İkili yaz tatillerini Milano'da yeni aldıkları evde yapacak.

Fulya Zenginer arsa payını vermeyen anneannesine dava açacak!

Arsa satışı için anneannesine vekalet veren, arsası satılmasına rağmen hakkını alamayan oyuncu Fulya Zenginer, anneannesine dava açacak.

Arsasını satmak isteyen Fulya Zenginer anneannesi tarafından dolandırıldı!

Oyuncu Fulya Zenginer arsa satışı için anneannesine vekalet verdi. Arsayı satan anneanne arsanın satılmadığını söyleyerek Zenginer'i dolandırdı. 

Davut Çetin: Kira ve ciro kaybı destekleri yetersiz kaldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kira yardımının yetersiz kaldığını dile getiren Davut Çetin, “Bizim üyemize 750 lira kira yardımı, 40 bin lira tavanlı ciro kaybı yardımı, 5 bin lira hibe gibi yardımlar yetmez" dedi.

Davut Çetin: Kira stopajı yüzde 1’e çekilmeli ve kira destek hibesi getirilmeli!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, salgın sürecindeki en önemli sorunun işletmelerin finansman durumu olduğunu belirtti. Çetin, "Kira stopajı yüzde 1’e çekilmeli ve kira destek hibesi getirilmelidir" dedi.

Davut Oğuz kimdir?

Yüksek Fen Kurulu Üyesi Davut Oğuz kimdir? Davut Oğuz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Davut Oğuz'un biyografisi...

Gaziantep Valisi Davut Gül: Herkesin deprem dayanıklılık testini yaptırması lazım!

Gaziantep Valisi Davut Gül, afetlerde eğitimin önemli olduğunu belirtti. Vali Gül, “Afetlerle ilgili verilen eğitimlerin toplumun tamamı tarafından sindirilmesi gerekiyor. En önemli konu bir zihniyet dönüşümünün yaşanması” dedi.

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu, Ayhan Toploğlu ve Vedat Topoğlu ortaklığında kuruldu.

Ahmet Nur Çebi'den Fulya projesi açıklaması! 

Ahmet Nur Çebi, Fulya Davası'yla ilgili olarak, davanın karara bağlandığını ve mahkemenin yapılan kontrata göre Beşiktaş'ın bir haksızlığa uğramadığına hükmettiğini belirtti...

Vital Kamerhe'ye, sosyal konut projesinin finansmanını zimmetine geçirme suçundan 20 yıl hapis!

Kongo Demokratik Cumhuriyeti (KDC) Cumhurbaşkanı Felix Tshisekedi'nin Özel Kalem Müdürü Vital Kamerhe'nin yolsuzluk suçlamasıyla yargılandığı davada 20 yıl hapis cezası aldığı açıklandı.

Vital Fulya Davut Topoğlu kimdir Haberi

Vital Fulya Davut Topoğlu kimdir

Davut Topoğlu kimdir?


Topoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Davut Topoğlu, 1955 yılında Erzincan’ın İliç Kazası’nın Dikmen köyünde doğdu. İlk öğrenimini Erzincan’da tamamlayan Davut Topoğlu, İstanbul Nişantaşı’nda esnaflıkla başladığı ticaret hayatına 1980’lerin başında müteahhit olarak devam etti. 


Doğru Yol Partisi kurucularından Davut Topoğlu, 1987’de Şişli Belediye Meclisi Üyesi oldu ve bu görevini 10 yıl sürdürdü. 1980’lerden bu yana Nişantaşı ve Teşvikiye’nin dönüşümünde büyük rol oynayan Davut Topoğlu, 50’ye yakın binanın yenilenmesi projelerini gerçekleştirdi. Davut Topoğlu, Topoğlu İnşaat bünyesindeki Vital Fulya projesiyle Türkiye’nin en sağlıklı binasını da sektöre...