08 / 05 / 2024

vital fuyla

vital fuyla

Türkiye’de doktorlara yönelik inşa edilen ilk bina olma özelliği taşıyan Vital Fulya, sadece doktorlara hizmet verecek...

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu, Ayhan Toploğlu ve Vedat Topoğlu ortaklığında kuruldu.

Vital Kamerhe'ye, sosyal konut projesinin finansmanını zimmetine geçirme suçundan 20 yıl hapis!

Kongo Demokratik Cumhuriyeti (KDC) Cumhurbaşkanı Felix Tshisekedi'nin Özel Kalem Müdürü Vital Kamerhe'nin yolsuzluk suçlamasıyla yargılandığı davada 20 yıl hapis cezası aldığı açıklandı.

Vital Kamerhe, sosyal konut projesinin finansmanını zimmetine geçirme suçuyla hakim karşısında!

KDC Cumhurbaşkanı Felix Tshisekedi'nin özel kalem müdürü Vital Kamerhe bir sosyal konut projesinin finansmanını zimmetine geçirme suçuyla hakim karşısına çıktı...

Vital Kamerhe, bir konut projesi finansmanını zimmetine geçirme suçuyla yargılanıyor!

Kongo Demokratik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Felix Tshisekedi’nin özel kalemi Vital Kamerhe, bir sosyal konut projesinin ve güvenlik güçleri için planlanan bir projenin finansmanını zimmetine geçirme suçlamasıyla hakim karşışına çıktı...

Vital Kamerhe, bir konut projesine ait finansmanı zimmetine geçirmekle suçlanıyor!

Kongo Demokratik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Felix Tshisekedi’nin özel kalemi Vital Kamerhe, bir sosyal konut projesinin ve güvenlik güçleri için planlanan bir projenin finansmanını zimmete geçirmekle suçlanıyor...

Vital Fulya Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Vital Fulya Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu tarafından kuruldu.

Vital İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vital İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Hacıosman ve Tuncay Dolunay tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Filli Boya'dan hassas tüketicilere özel boya!

Filli Boya, EN 71/3 (Safety Of Toys/ Migration of Some Elements) standardına uygun Vital Su Bazlı Mobilya Boya Ve Vernikleri’ni üreterek Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi.

Vital Yönetim ve İşletme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vital Yönetim ve İşletme Ticaret Limited Şirketi, Davut Topaloğlu, Vedat Topaloğlu, Ayhan Topaloğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Vital Fulya Plaza'da kuruldu.

Topoğlu İnşaat hukukçular için de proje inşa edecek!

Topoğlu İnşaat, mesleki binalara odaklandı. Vital Fulya ile doktorları biraraya getiren Topoğlu’nun hedefinde adliyelerin çevresinde hukukçulara özel merkez yapmak var..

Fulya Vital doktor muayenehanelerini bir araya getirecek!

Topoğlu İnşaat, 40 milyon dolarlık yatırımla sektörde tamamen farklı bir yapıya imza attı. Türkiye'nin doktorlara özel ilk muayenehane merkezi olan Vital Fulya, Ocak 2015'te tamamlanacak...

Vital Fulya 40 milyon dolar yatırımla yükseliyor!

Türkiye' nin doktorlara özel ilk muayenehane merkezi olan ve Sağlık Bakanlığı 'nın standartlarına yüzde 100 uyum sağlayan VİTAL FULYA, İstanbul Fulya'daki muayenehaneleri bünyesinde toplayacak...

Vital Fulya'da 5 yılda sağlık zinciri kurulacak!

Topoğlu İnşaat, Fulya'da inşa ettiği Viral projesiyle bölgedeki muayenhaneleri bünyesinde toplayacak. Topoğlu İnşaat, bu kez sektörde tamamen farklı bir yapıya imza attı. Proje 2015 yılının Ocak ayında başlayacak.

vital fuyla Haberi

vital fuyla

Topoğlu İnşaat tarafından Fulya’da inşa edilen “Vital Fulya”, Türkiye’de doktorlara yönelik inşa edilen ilk ve tek bina olma özelliği taşıyor. “Dünyanın en sağlıklı binası” olarak lanse edilen Vital Fulya, sadece doktorlara hizmet veren bir plaza olarak tasarlanıyor. Konfor ve güvenliğin en üst seviyede tutuluğu proje, akıllı bina teknolojileriyle donatılıyor. 


Dünyanın en sağlıklı binası

En ince detayların bile titizlikle düşünüldüğü Vital Fulya, Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün en son yayınladığı genelge ve İtfaiye Müdürlüğü’nün muayenehane açma yönetmeliklerine uygun olarak projelendiriliyor. Büyüklükleri 150 metrekare ile 600 metrekare arasında değişen muayenehanelerden oluşan Vital Fulya, avantajlı konumu ile de dikkat çekiyor. Proje, İstanbul’un merkezi noktalarına sadece 5 dakika mesafede bulunuyor.


Sadece doktorlara hizmet verecek

Sadece doktorlara hizmet vermek üzere tasarlanan Vital Fulya’da 7/24 güvenlik ve kamera...