02 / 05 / 2024

Vitello bahçe mobilyaları

Vitello bahçe mobilyaları

Modern ve klasik çizgilerin harmanlandığı özgün modelleri ve oluşturduğu güçlü bayi ağıyla kısa sürede ülkenin tercih ettiği Vitello Garden Consept, tüm ürünlerinde üst düzey teknoloji kullanıyor.

Vitello Garden Concept bahçe mobilyaları 15 ülkeye ihraç ediliyor!

Vitello markası ile ürettiği mobilyaların yanı sıra imalatı Uzakdoğu'da yapılan Vitello Garden Concept bahçe mobilyalarını 15 ülkeye ihraç ederek sektörün önemli bir oyuncusu olduğunu gösteriyor...

Bambi’den çılgın sezon sonu fırsatı: Bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim!

Bambi Yatak Evi, bahçe mobilyaları için harika bir fırsat sunuyor! "Sezon Sonu Fırsatı" kampanyasıyla bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim sizi bekliyor. 18 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında kaçırmayın!

Koçtaş bahçe mobilayarında yüzde 34’e varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Sonbaharın şırıl şırıl yağan yağmurlarında ya da kışın lapa lapa yağan karda sıcacık kış bahçenizden etrafı seyretmek ister misiniz? Koçtaş size bu fırsatı bahçe mobilyalarında yüzde 34’e varan indirim sunarak sağlıyor. İşte 26 Eylül 2022 Koçtaş fiyat listesi

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

Bahçe ve balkonlara 450 milyon TL harcıyoruz!

Bahçe ve balkonların nefes alma yeri olarak görülmesi, bu alanlar için yapılan harcamaları giderek artırıyor. Bu da bahçe mobilyaları pazarının büyümesini beraberinde getiriyor.

2017 bahçe mobilyaları trendi!

Bahçeler ve teraslar gibi açık hava mekanları yaz aylarında en çok zaman geçirilen en keyifli alanları oluşturuyor. L’unica Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Samantır, bahçe mobilyalarında 2017 trendlerini anlatıyor.

Bahçe mobilyası seçerken dikkat edilmesi gereken 5 nokta!

L’unica’nın Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Ali Samantır, bahçe mobilyaları seçiminde dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı. İşte bahçe mobilyası seçerken dikkat edilmesi gereken 5 nokta...

Evgör 2016 yaz koleksiyonunda bahçe tasarımlarına yer verdi!

EVGÖR, 2016 yaz koleksiyonuna yeni tasarım bahçe mobilya ve aksesuarları ekledi.Evgör’ün bahçe mobilyaları, yaz dönemine özel indirimler ve Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat avantajları ile sunuluyor.

Vitello Garden Concept, yeni tasarımlarıyla göz kamaştırıyor!

Faaliyet gösterdiği bahçe mobilyaları alanında özel tasarımlarıyla beğeni toplayan Vitello Garden Concept, yeni tasarımlarıyla ilgiyi üzerinde topluyor.

Bahçe mobilyası alırken bakılması gereken 5 nokta!

Başterziler Group Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başterzi, bahçe mobilyası alırken bakılması gereken 5 noktaya dikkat çekti. Başterzi, Vitello’nun son derece titiz bir işçilikle üretim yaptığını kaydetti

Koçtaş ile bahçe ve balkonlara bahar geldi!

Koçtaş’ta bulunan her zevke uygun bahçe mobilyaları, rengarenk çiçekler, çeşit çeşit saksılar ve onlarca seçenekteki bahçe aletleri baharı bahçe ve balkonlarınıza getiriyor.

Vitello Garden Concept özel tasarımlarıyla beğeni topluyor!

Vitello Garden Concept, faaliyet gösterdiği bahçe mobilyaları alanında özel tasarımlarıyla beğeni topluyor. Yeni tasarımlarını müşterileri ile buluşturan firma, oluşturduğu güçlü bayi ağıyla kısa sürede tercih edilen bir marka olarak göze çarpıyor.

Sandalyeci'den bahçe ve balkon stiline uygun mobilyalar!

SANDALYE,Cİ’nin bahçe mobilyaları ile evlere en uygun tema yaratılabiliyor. Koleksiyonunda yer alan oturma grupları, sandalye ve şezlonglar; bambu görünümlü, metal ve ahşap seçenekleriyle bahçeniz bu yıl balkon ve bahçeler daha şık olacak.

Bahçe mobilyalarında Vitello farkını gösterdi!

Modern ve klasik çizgilerin harmanlandığı özgün modelleri ve oluşturduğu güçlü bayi ağıyla kısa sürede ülkenin tercih ettiği Vitello Garden Consept, tüm ürünlerinde üst düzey teknoloji kullanıyor.

Vitello bahçe mobilyaları Haberi

Vitello bahçe mobilyaları



Modern ve klasik çizgilerin harmanlandığı özgün modelleri ve oluşturduğu güçlü bayi ağıyla kısa sürede ülkenin tercih ettiği Vitello Garden Consept, tüm ürünlerinde üst düzey teknoloji kullanıyor. Başterziler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başterzi, tüketicilerin beklentilerini, mobilya sektöründeki gelişmeleri yakından takip ederek yüksek ürün ve hizmet kalitesini rekabetçi fiyatlarla karşıladıklarını söyledi. Vitello markasının Ege ve Akdeniz'de birçok otel tarafından tercih edildiğini belirten Başterziler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başterzi, ürünlerinin sağlam ve yüksek kalite özellikleri ile yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da oldukça rağbet gördüğünü eklediği sözlerine şu şekilde devam etti; "15 ülkeye ihracat gerçekleştiren Başterziler Grup, konaklama ve hizmet sektörünün en önemli dinamikleri olan oteller kafeler, bahçeli mekanlar ve diğer dinlenme alanlarının mobilya tercihlerine alternatif ürün ve proje...