06 / 05 / 2024

VitrA ankara sergi

VitrA ankara sergi

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) iş birliğiyle gerçekleştirilen VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin 4. sergisi "Dikkat! Kaygan Zemin" İstanbul'un ardından Ankara'daki ziyaretçileriyle buluştu.

Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu ne zaman açılacak?

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, bir buçuk yıldır kapalı olan Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu'nun ne zaman açılacağını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Türk yapı sektörü Ekim’de Ankara’da buluşuyor!

Türk yapı sektördeki son gelişmelerin ve en yeni teknolojilerin sergilendiği, bölgesinin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Vitra ile Ankara’nın modern mimarlık mirası tartışıldı!

VitrA’nın; kentlerin ihtiyaç, beklenti ve hayallerine odaklanan tartışma dizisi VitrA ile Kentin Hayalleri, 28 Eylül’de Ankara’daki TED Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 3. etkinlikle devam etti.

Turkeybuild yapı sektörünü Ankara ve İzmir'de buluşturuyor!

29. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda, 22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir ise 3 –6 Kasım 2016 tarihleri arasında, yeni fuar alanı fuarizmir’de sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

Ankara’da kültür yapıları konulu panel düzenlendi!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin (TSMD) iş birliğiyle Ankara’da, “Kent ve Mimarlık Üzerinden Kültürü Okumak” adlı bir panel düzenlendi. Panelde Ankara’daki kültür yapıları hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Mozaik, Ankara’da mağaza açtı!

Dünyaca ünlü tasarım markaları Türk tüketici ile buluşturan Mozaik, İstanbul dışındaki ilk mağazasını Ankara’da açtı. Açılışa özel olarak ilginç hikayesi olan 50 ürünün sunulduğu bir sergi açıldı

VitrA Ankara'da 'Dikkat! Kaygan Zemin' sergisi açtı!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) iş birliğiyle gerçekleştirilen VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin 4. sergisi "Dikkat! Kaygan Zemin" İstanbul'un ardından Ankara'daki ziyaretçileriyle buluştu.

28.Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara açıldı!

Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı "Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara", 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

28. Yapı Fuarı Ankara'da açıldı!

Bu yıl 28.’si düzenlenen, 9 milyar dolarlık inşaat malzemeleri pazarına sahip Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

Turkeybuild Ankara Yapı Fuarı başlıyor!

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı -Turkeybuild Ankara, bu yıl 1-4 Ekim 2015 tarihleri arasında ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Yapı Fuarı-Turkeybuild Ankara 1 Ekim'de başlıyor!

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı -Turkeybuild Ankara, bu yıl 1 - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Ankara'nın mimari örnekleri sergileniyor!

Her biri Ankara’nın barınma pratikleri ve modern yaşam dinamiklerini anlatan “Sivil Mimari Bellek Ankara: 1930-1980” başlıklı sergi, Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Sergi Salonu’nda ziyaretçilerini bekliyor.

28.Yapı Fuarı–Turkeybuild Ankara 1-4 Ekim'de!

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgesinin en büyük fuarı olan 28.Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 1 - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

VitrA ankara sergi Haberi

VitrA ankara sergi

VitrA'nın "Dikkat! Kaygan Zemin" sergisi, kapılarını Ankara'daki sanatseverlere açtı.


Şirketten yapılan açıklamaya göre, VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) iş birliğiyle gerçekleştirilen VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin 4. sergisi "Dikkat! Kaygan Zemin" İstanbul'un ardından Ankara'daki ziyaretçileriyle buluştu.


Küratörlüğünü Yelta Köm'ün yaptığı sergi, mimarlık kültürünün ne olduğunu, nasıl oluşturulduğunu, kabul gören söylem ve davranışların dışında bu kültüre dair neler bulunduğunu sorguluyor. Dikkat! Kaygan Zemin sergisi, TSMD Mimarlık Merkezi'nde...