04 / 05 / 2024

vitra combo 2015

vitra combo 2015

VitrA iki yıkanma deneyiminin en konforlu yönlerini birleştirerek arındırıcı ve canlandırıcı bir duş ile küvette uzun ve rahatlatıcı banyo keyfini bir arada sunuyor.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

VitrA ürünleri Good Design 2015 ödülünü aldı!

Yenilikçi trendleri ve özgün çizgileri seramiklere yansıtan VitrA’nın tasarımdaki yetkinliği, dünyanın saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan “Good Design” tarafından bir kez daha onaylandı.

Vitra yeni ürünü Combo'yu tanıttı!

VitrA iki yıkanma deneyiminin en konforlu yönlerini birleştirerek arındırıcı ve canlandırıcı bir duş ile küvette uzun ve rahatlatıcı banyo keyfini bir arada sunuyor.

Vitra Skyline serisini tanıttı!

Vitra Skyline serisini tanıttı. Vitra’nın Skyline yer karosu serisi, porselen teknolojisinin dayanıklılık, hijyen ve kullanım kolaylığını iş yerlerine taşıyor. Seride krem, açık vizon, bone, soft kahve, gri, moka ve antrasit seçenekleri bulunuyor...

Salih Koca: 2015'te tramvayı yeni stadyuma getireceğiz!

Salih Koca, "Bin 450 metre ötesinde tramvay var. Biliyorsunuz 15 ilave oldu, 25 mahalleye daha tramvay ulaşımı sağlandı. Buraya bin 450 metre mesafede. 2015'te onu inşallah buraya getiririz" dedi.

Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2015 yılında tamamlanacak!

Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 2015 yılı ortalarında tamamlanması öngörülüyor. Hastane, 300 yatak kapasitesi ile Beylikdüzü ve çevre ilçelere son teknolojili donanımı ile hizmet verecek.

Bursa 2015 'te İpek Yolu Şehirleri'ne ev sahipliği yapacak!

Güney Kore’nin Yeosu kentinde gerçekleştirilen Dünya 8. İpek Yolu Şehirleri Belediye Başkanları Forumu’nun sonuç bildirgesine göre tarihi ipek yolu şehirlerinin belediye başkan ve yöneticileri 2015 yılında Bursa’da toplanacak.

Vitra ısıtmalı boy dolabını tanıttı!

Vitra ısıtmalı boy dolabını tanıttı. Vitra’nın kendinden ısıtmalı boy dolabı, hem havluların çabuk kurumasını sağlıyor, hem de soğuk günlerde sıcacık bir bornoza sarınmanın lüksünü yaşatıyor...

Maltepe Vazo Kule Evleri'nde 347 bin TL'ye! 2015'te teslim!

Teslimlerin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Vazo Kule projesi, Dap Yazı imzasıyla hayata geçiriliyor. Vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor...

Sakarya'nın yeni stadı 2015 'te hizmete girecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından, yeni Cami Bulvarı bitiminde yapımına başlanan yeni stat inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Stadın 2015 'in ilk aylarında hizmete girmesi bekleniyor.

Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı 9-12 Nisan 2015'te gerçekleştirilecek!

Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı, 9-12 Nisan 2015'te sektörü 14'üncü kez bir araya getirecek. İki yılda bir düzenlenen fuara, çok sayıda yerli ve yabana firmanın katılması bekleniyor.

Diyarbakır Cezaevi'nin müzeye çevrilme talebi, 2015 yılından sonraya kaldı!

Darbeler ve OHAL döneminde işkence olaylarının yaşandığı Diyarbakır Cezaevi'nin müzeye çevrilme talebi, 2015 yılından sonraya kaldı. Cezaevinin yıkılmak yerine müzeye dönüştürülmesi talebi geçtiğimiz aylarda TBMM'ye sunuldu...

VitrA'nın 3 Kadın 3 Çağ temalı 2013 karo koleksiyonu!

VitrA Güzellik Çağı karoları zamanın ötesinde bir asaleti; VitrA Gizem Çağı karoları farklılığıyla göz kamaştıran çarpıcı estetiği; VitrA Masumiyet Çağı karoları ise doğal dokulardan gelen saflığıyla huzur veren doğayı yansıtıyor...

vitra combo 2015 Haberi

vitra combo 2015

Günün karmaşasından uzaklaşıp arınmak ve yenilenmek isteyenlere hitap eden VitrA Combo, banyoları tam bir hijyen ve zindelik mekânına dönüştürürken, duş teknesi ve küvet olarak kullanılabilme özelliği sayesinde iki yıkanma deneyimiyle işlevsel bir kullanım alanı yaratıyor.


Ergonomik kullanımı sayesinde her yaştan kullanıcıya kolaylık sağlayan Combo küvet, 170x75 cm ölçülerinde, 41,5 cm yüksekliğinde. Combo'nun sızdırmaz cam kapısı açıldığında, ayağı çok yükseğe kaldırmaya gerek kalmadan küvete rahatça ve güvenle girilebilirken, küvette istenilen yere konumlanabilen çok amaçlı oturma birimi sayesinde banyo keyifli hale geliyor. Combo küvetin, 6 mm genişliğinde camdan üretilen duş kabini, hızlı yıkanmayı tercih edenlere konfor sağlayarak, banyonun ıslanmasını önlüyor.


Ürün Özellikleri:

Universal tasarım çizgisi,

Ergonomik tasarım,

Ölçü: 170x75 cm,

Döküm akrilik plakadan üretilmiş gövde ve paneller (4 mm akrilik kalınlığı),

41,5 cm'lik küvet yüksekliği,

Hem duş teknesi hem...