29 / 04 / 2024

vitra gala

vitra gala

VitrA, parlak renklerdeki Gala banyo mobilyalarıyla, misafir banyolarına modern bir soluk katıyor...

Topkapı İnistanbul Gala nerede?

İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa ediliyor. Proje 2018 yılında teslim edilecek. Peki Topkapı İnistanbul Gala nerede?

İnistanbul Gala Evleri'nde 7 bin ön talep geldi!

İş GYO ve Nef, Topkapı’da, eski Şişecam fabrika alanında ‘İnistanbul Gala’ projesini hayata geçiriyor. 470 milyon dolar yatırım değerine sahip sanayiden dönüşüm projesinde 788 ünite yer alacak. Projeden 1.6 milyar lira gelir bekleniyor.

İnistanbul Gala'nın ilk etabı satışta!

Topkapı’da yer alan eski Şişecam fabrikasında İş GYO ve Nef işbirliğinde geliştirilen konut projesinin ilk etabı Gala İnistanbul satışa çıktı. 4 farklı proje için yaklaşık 470 milyon dolarlık yatırım yapılacak.

İnistanbul Gala projesinde teslimler Aralık 2017'de!

İş GYO ve Nef tarafından Topkapı'da inşa edilecek İnistanbul Gala satışa çıktı. 470 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek projede 3 bin konut yer alacak.

İnistanbul Gala'da 788 konuta 7 bin kişi talip oldu!

İş GYO ve Nef, Topkapı’da 25 dönüm arazide inşa edecekleri İnistanbul Gala projesindeki konutları satışa çıkardı. 320 bin liradan başlayan konutlara 10 kat talep geldi

İnistanbul Gala'da 788 konuta 7 bin kişi talip oldu!

İş GYO ve Nef, Topkapı’da 25 dönüm arazide inşa edecekleri İnistanbul Gala projesindeki konutları satışa çıkardı. 320 bin liradan başlayan konutlara 10 kat talep geldi

Topkapı Inistanbul Gala Rezidans fiyatları!

Toplam 3 bin 565 daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Topkapı Inistanbul Gala Rezidans fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Nef Inİstanbul Gala ödeme koşulları!

Nef Inİstanbul Gala ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Toplam 788 adet üniteden meydana gelen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

İş GYO İnistanbul Gala teslim tarihi!

İş GYO İnistanbul Gala teslim tarihi 2018 yılının 2. Yarısı olarak belirlendi. İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef işbirliği ile inşa edilen İnistanbul Gala projesinde 3565 adet daire yer alıyor.

İnistanbul Gala fiyat listesi!

İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef işbirliği ile İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da hayata geçiriliyor. İnistanbul Gala fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Davutpaşa Inistanbul Gala iletişim!

Toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında hayata geçirilen projede 3 bin 565 daire yer alıyor. Davutpaşa Inistanbul Gala iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

İnistanbul Gala projesi iletişim!

İş GYO İnistanbul Gala projesi 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor. İnistanbul Gala projesi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef İnistanbul Gala ev fiyatları!

Nef İnistanbul Gala ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İnistanbul Gala projesi toplam 3 bin 565 adet daireden meydana geliyor.

vitra gala Haberi

vitra gala

Vitra Gala banyo mobilyalarının bej ve beyaz renkleri en dar banyo mekanlarında bile misafirleri ferahlatırken, geniş ve kullanışlı depolama çözümleri ev sahiplerinin içini rahatlatıyor. Koyu renk tutkunları için siyah dolap seçeneği de sunan Gala, mobilyaları tamamlayan krom ya da altın bantlarıyla mekanın havasını değiştiriyor. Water Jewels kare çanak lavabolar ve Juno armatürler, “Gala”ya, suya dayanıklı lake dolaplarla birlikte katılıyor. 40 cm’lik lavabolar, 60 cm enindeki lavabo dolapları ve aydınlatmalı dolaplı aynalarla...