03 / 05 / 2024

VitrA Iso Tile

VitrA Iso Tile

10 - 11 Nisan 2013 tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek ArkiPARC 2013 kapsamında verilecek Sürdürülebilirlik Ödülü'nün kazananları belli oldu...

Golden Tile Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Tile Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Yıldız ve Nurhak Demir ortaklığında kuruldu.

Pukka Tile Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pukka Tile Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Onur Okutur tarafından kuruldu.

VitrA ile Kentin Hayalleri Bursa’da gerçekleştirildi!

VitrA ile Kentin Hayalleri Bursa’da gerçekleştirildi. Bursalılar soruyor: “Bina rantının yarattığı delirmişlik halini ortadan kaldırmak için ne yapmalıyız?”...

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

VitrA, Sento serisi ile banyolara İskandinav tarzını taşıyor!

VitrA’nın banyolara ahşabın sıcaklığını getiren yeni Sento serisi, ailedeki herkese uygun çözümler sunuyor.

VitrA karolar renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor!

VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor.

VitrA yeni nesil klozeti V-care ile hayatı kolaylaştırıyor!

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

VitrA’ya Good Design'dan 5 ödül!

VitrA, 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design kapsamında verilen 5 ödülün sahibi oldu.

VitrA Matrix serisi ile mekanlara derinlik kazandırıyor!

VitrA PRO Technic karo koleksiyonunda yer alan Matrix serisi, mekanlara derinlik kazandırıyor. Dokunma hissi uyandıran 5 yüzey seçeneği ve 6 renk alternatif sunan yenilikçi Matrix serisi, hayal edilen kombinasyonları, özgürce tasarlama olanağı sağlıyor.

VitrA Tech-Slate serisine Alman Tasarım Konseyi'nden ödül!

VitrA PRO karo koleksiyonundaki Tech-Slate serisi, German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından ödüle layık görüldü.

VitrA Provence romantik mekanlar yaratıyor!

VitrA’nın, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO Nature karo koleksiyonunda yer alan Provence serisi, romantik mekanlar yaratıyor.

Vitra ile Kentin Hayalleri paneli düzenlendi!

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.

Vitra ile Ankara’nın modern mimarlık mirası tartışıldı!

VitrA’nın; kentlerin ihtiyaç, beklenti ve hayallerine odaklanan tartışma dizisi VitrA ile Kentin Hayalleri, 28 Eylül’de Ankara’daki TED Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 3. etkinlikle devam etti.

VitrA Iso Tile Haberi

VitrA Iso Tile

10 - 11 Nisan 2013 tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek ArkiPARC 2013 kapsamında bu sene ilk kez sahibini bulacak Sürdürülebilirlik Ödülü ile çevre sorunlarına farkındalık yaratan ya da yenilikçi stratejileri ve çözümleri hayata geçirmek adına sürdürülebilirliğe önemli katkısı olan ve fiziksel çevre ile ilişkisi sağlanmış yatırım, hizmet veya ürünün kendisine ya da bunları hayata geçiren kişi veya kurumların desteklenmesi hedefleniyor. Ödül, "taze fikir" ve "kişi/ürün/hizmet/gayrimenkul/kurum/tamamlanmış proje" olarak iki ana kategoride veriliyor.


Sürdürülebilirlik Ödülü'nü Kimler Kazandı?


Avcı Mimarlık Yöneticisi Selçuk Avcı, DTZ Pamir&Soyuer Genel Müdürü Firuz Soyuer ve Kortek Endüstriyel Ürünler Kurucu Ortağı Berna Erbilek'ten oluşan ödül jürisi 26 Mart Salı günü İstanbul'da yaptığı toplantıyla kazananları belirledi.


Ödüle başvuran 23 proje arasından kazananlar şöyle oldu:


Tamamlanmış proje alt kategorisinde:

Renovation Hausladen Engineering Office Building ile...