18 / 07 / 2024

Vitra koleksiyon

Vitra koleksiyon

Vitra; yeni System Infinit koleksiyonuyla, benzersiz formlara sahip etajerli lavaboları ve farklı renk seçeneklerine sahip lavabo ünitelerini kullanıcılarının beğenisine sunuyor...

Vitra Fit ile kusursuz döşemeler!

VitrA Fit, karolar arasındaki yükseklik farkını ortadan kaldırıyor. Zaman tasarrufu sağlayan ve ekonomik bir çözüm sunan ürün; büyük, ağır, ince veya esnek karoların döşenmesini kolaylaştırıyor.

Vitra Wellness banyoda SPA yaratıyor!

VitrA’nın Wellness/SPA çözümleri, yenilenme ve arınmanın keyfini evlere taşıyor. VitrA SPA’larına eklenebilen “Microsilk” özelliği, minik baloncuklar üreterek vücudu sarıyor ve cildi yenileyen kolajen salımının artırılmasına yardımcı oluyor.

Vitra'dan dev duvar karoları!

Şehirlerin karakterini karolara yansıtan VitrA; taş, mermer, beton ve ahşap dokuları seramikle yeniden şekillendirerek mekânlara taşıyor. VitrA, Provence duvar karoları, modern mekânlara klasik bir atmosfer katıyor.

Vitra ve Artema'ya Avrupa Birliği'nden çifte ödül!

VitrA ve Artema markalarının bütünsel sürdürülebilirlik yönetimi sistemi Blue Life ile kazanılan ödül, 1 Aralık 2014 tarihinde Fransa’nın Lyon şehrinde düzenlenen törende, Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Erdal Karamercan tarafından alındı.

Vitra İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vitra İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Yıldız tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Kasım'da kuruldu.

Vitra Karo'nun acı günü! İsmail Balkan vefat etti!

Vitra Karo çalışanlarından olan İsmail Balkan 24 Kasım 2014 Pazartesi günü vefat etti. İsmail Balkan 'ın vefatı üzerine Vitra Karo bir başsağlığı mesajı yayınladı...

Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera modelleri seçenek sunuyor.

VitrA Veo ile yıkama ve yıkanma bir arada!

Veo’nun 120 x 90 cm boyutlarındaki yıkanma alanına, duş kolonu, oturma bölümü ve çekmeceli çamaşır sepeti dahil edilebiliyor. Çokamaçlı ve kullanışlı VitrA Veo, banyolara fonksiyonellik katıyor.

Ahşap sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Seri, VitrA tasarım ekibinden Selma ve Erden Gülkan'ın imzasını taşıyor.

VitrA ve Artema Rusya'da buluşuyor!

Mayısta Rusya'da VitrA fabrikasını açan Eczacıbaşı, Artema için de kolları sıvadı. Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Atalay Gümrah, " Rusya'da montaj tesisi kurmak istiyoruz " dedi...

VitrA ve Artema Rusya'da buluşacak!

Mayıs ayında Rusya'da VitrA fabrikasını açan Eczacıbaşı, Artema için de kolları sıvadı. Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Atalay Gümrah, "Rusya'da montaj tesisi kurmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Iconic Awards’tan VitrA’ya 3 ödül!

VitrA, German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen, disiplinlerarası mimarlık yarışması Iconic Awards'tan 3 ödül birden aldı. Ürünler, Iconic Awards 2014’te ürün kategorisinde ödüle layık görüldü.

Vitra, hayranlık uyandıran evlerin seramiği!

VitrA; seramiklerin banyo dışında, antreden salona, terastan mutfağa ve balkona kadar evin tüm yaşam alanlarında kullanılabildiğini anlatan yeni reklam filmini, izleyicilerle buluşturdu. Vitra, hayranlık uyandıran evlerin seramiği...

Vitra koleksiyon Haberi

Vitra koleksiyon

Yalın hatlarıyla banyoların havasını değiştiren System Infinit etajerli lavabolar, parlak beyaz ve dumanlı huş renklerdeki mobilya ünitesiyle kombinleniyor. Mineral döküm teknolojisiyle üretilen Infinit lavabolar, estetik çizgileriyle banyolara zarafet katıyor.  

System Infinit lavaboların pürüzsüz yüzeyi, ömür boyu beyaz ve parlak kalıyor. Hasar gördüğünde basit bir işlemle tamir edilerek eski halini alıyor. Hijyen ve kolay temizlenme özelliğine sahip lavabolar, etajeriyle geniş bir kullanım alanı oluşturuyor. Seramik süzgeci ve gizli su taşma deliği, lavabolara bütünsel ve estetik bir görünüm kazandırıyor. System Infinit, hem tezgah üstü hem de ankastre bataryalarla kullanılabiliyor. 


Infinit Nedir?

Almanya’da üretilen, yüksek kalite ve dayanıklılığa sahip kompozit bir malzeme. Mermer, kum ve kuvars taşı gibi doğal minerallerin özel bir reçine ile birleşiminden...