05 / 05 / 2024

vitra Sento asma klozet renkleri

vitra Sento asma klozet renkleri

VitrA, tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Slim klozet kapağı, Sento asma klozet, Select ve Sirius kumanda panelleri, ayrıcalıklı bir banyo deneyimi sunuyor.

VitrA, Sento serisi ile banyolara İskandinav tarzını taşıyor!

VitrA’nın banyolara ahşabın sıcaklığını getiren yeni Sento serisi, ailedeki herkese uygun çözümler sunuyor.

VitrA, yazın ince çizgilerini klozet kapaklarına taşıdı!

VitrA, yazın ince çizgilerini klozet kapaklarına taşıdı. İnce ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken “slim” kapaklar, metal menteşeleriyle modern bir tarz sunuyor. Sento-Bella ve Metropole Slim Klozet Kapakları, yavaş kapanma özelliğine sahip.

VitrA'dan yeni Sento asma klozet tasarımı!

VitrA, tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Slim klozet kapağı, Sento asma klozet, Select ve Sirius kumanda panelleri, ayrıcalıklı bir banyo deneyimi sunuyor.

Vitra karolarında boyut ve yüzey seçenekleriyle fark yaratıyor!

VitrA’nın, büyük ebatlı porselen karo üreticisi İtalyan LaminaM ® firmasıyla işbirliği yaparak sunduğu VitrA LaminaM ® karo serisi, yenilikçi malzemeleri ve üstün teknolojisiyle fark yaratıyor.

1930 yılında asma köprü yapmak hayal değilmiş!

27 Ocak 1930 tarihinde Cumhuriyet'te yer alan habere göre asma köprünün hayal olmadığı ve 80-90 metre irtifaında olacağı, Galata ve Beyazıt kuleleri hizasında olabileceği ve şehrin manzarasını bozmayacağı söyleniyor.

Türkiye'nin en uzun 3. asma köprüsü Nissibi bu yıl tamamlanıyor!

Ulaştırma Bakanı Elvan, 2003'ten bu yana 116.6 kilometre uzunluğunda 1.634 köprü yapıldığını söyledi. Elvan, Türkiye'nin en uzun 3. asma köprüsü olacak 'Nissibi'nin de bu yıl tamamlanacağı müjdesini verdi...

Hedef Asma Tavan, yeni tesis için gün sayıyor!

Asma tavan ve çatı kaplama sistemlerinde geniş ürün yelpazesine sahip Hedef Asma Tavan Sistemleri, yeni tesisi için geri sayıma başladı. Firma ortaklarından Ertan Onay, "Ürün gamımızı da genişleteceğiz" dedi.

Asma Bahçeler İzmir nerede?

18 bin 172 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Asma Bahçeler İzmir nerede sorusuna İzmir Narlıdere yanıtı veriliyor. Tanyer İnşaat imzasıyla yaşama geçirilen projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

Vitra Elegance banyo serisi klasikten vazgeçmeyenlere özel tasarlandı!

VitrA ve Artema’nın tasarım çizgisini yansıtan Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Seri, mermer lavabo tezgahıyla mekâna geleneksel bir şıklık katıyor.

Asma Bahçeler İzmir iletişim bilgisi!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks dairelerden oluşan Asma Bahçeler İzmir iletişim bilgisi kapsamında projenin telefon numarası şu şekilde: 0232 238 27 57...

Eczacıbaşı Vitra Product LLC'nin sermayesini 765 milyon Ruble'ye çıkardı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Vitra Product LLC'nin sermayesini 765 milyon Ruble'ye çıkardı.

Vitra Select’le banyolar renk değiştiriyor!

Vitra, yeni Select serisiyle, banyoların gizli aksesuarlarından gömme rezervuar kumanda panellerini renklendiriyor. Altın, bakır, siyah ve beyaz seçenekleri bulunan yeni paneller, işlevinin yanı sıra, banyoda dekoratif bir unsur olarak yerini alıyor.

Asma Bahçeler projesi 2015'te teslim!

Her yapının bir üstündeki konutun bahçesi olduğu Narlıdere'deki Asma Bahçeler projesi mimari özelliğiyle olduğu kadar bulunduğu bölgenin havasının kalitesiyle de tescillendi. Proje teslimleri 2015'te yapılacak.

vitra Sento asma klozet renkleri Haberi

vitra Sento asma klozet renkleri

VitrA’nın Metropole serisinde yer alan klozet kapakları, modern tarzıyla mekâna mükemmel estetiği getiriyor. Dikdörtgen formundaki görünümüyle fark yaratan Slim klozet kapağı, inceliğiyle benzerlerinden ayrılıyor. Yavaş kapanma özelliğiyle daha sessiz ve çocuklu aileler için daha güvenli olan kapaklar, metal menteşesiyle montaj ve temizlik kolaylığı sunuyor.

VitrA’nın tasarladığı Sento asma klozetlerin zarif tasarımı ve gizli montaj özelliği, banyolara estetik bir görünüm kazandırıyor. Yalın formları ise kolayca temizlenmelerini sağlıyor. Good Design ve Plus X ödüllerine sahip olan Sento akıllı klozet, hijyene önem verenler için ideal kullanım imkânı sunuyor.

VitrA’nın Select ve Sirius kumanda paneli, banyolarda ayrıntıya değer verenlere şık çözümler sunuyor. Tek bir panel modeline uygulanabilen birçok renk seçeneği sunan kumanda panelleri altın, krom, siyah ve beyazın uyumlu kombinleriyle ön plana...