03 / 05 / 2024

Vitra Uptown

Vitra Uptown

Vitra Uptown porselen karolarını tanıttı. VitrA’nın Uptown porselen yer karoları, beton görünümüyle şehrin dokusunu mekanlara yansıtıyor. Seri, 75x150 cm’ye kadar uzanan farklı ebat alternatifleri ile seçenekler sunuyor...

Vitra’nın karoları TSE Çift Yıldız belgeli!

VitrA’nın karoları, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “TSE Çift Yıldız” Belgesi’ni almaya hak kazandı. TS EN 14411 Standardı kapsamında çift yıldız uygunluk belgesini alan VitrA’nın karodaki yetkinliği bir kez daha onaylanmış oldu.

Vitra Fit ile kusursuz döşemeler!

VitrA Fit, karolar arasındaki yükseklik farkını ortadan kaldırıyor. Zaman tasarrufu sağlayan ve ekonomik bir çözüm sunan ürün; büyük, ağır, ince veya esnek karoların döşenmesini kolaylaştırıyor.

Uptown İncek'te Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzaralı konutlar!

Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzarasıyla Ankara'nın oksijeni en bol yerlerinden İncek 'te inşa edilen Uptown İncek Konut Projesi, kaliteli yaşam isteyenlere "yüksek" konfor sunuyor.

Uptown İncek'te bulutların üzerinde bir yaşama ne dersiniz?

Eşsiz Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzarasıyla Ankara’nın oksijeni en bol yerlerinden İncek’te inşa edilen Uptown İncek Konut Projesi, kaliteli yaşam isteyenlere “yüksek” konfor sunuyor.

Vitra Wellness banyoda SPA yaratıyor!

VitrA’nın Wellness/SPA çözümleri, yenilenme ve arınmanın keyfini evlere taşıyor. VitrA SPA’larına eklenebilen “Microsilk” özelliği, minik baloncuklar üreterek vücudu sarıyor ve cildi yenileyen kolajen salımının artırılmasına yardımcı oluyor.

Vitra'dan dev duvar karoları!

Şehirlerin karakterini karolara yansıtan VitrA; taş, mermer, beton ve ahşap dokuları seramikle yeniden şekillendirerek mekânlara taşıyor. VitrA, Provence duvar karoları, modern mekânlara klasik bir atmosfer katıyor.

Vitra ve Artema'ya Avrupa Birliği'nden çifte ödül!

VitrA ve Artema markalarının bütünsel sürdürülebilirlik yönetimi sistemi Blue Life ile kazanılan ödül, 1 Aralık 2014 tarihinde Fransa’nın Lyon şehrinde düzenlenen törende, Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Erdal Karamercan tarafından alındı.

Vitra İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vitra İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Yıldız tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Kasım'da kuruldu.

Vitra Karo'nun acı günü! İsmail Balkan vefat etti!

Vitra Karo çalışanlarından olan İsmail Balkan 24 Kasım 2014 Pazartesi günü vefat etti. İsmail Balkan 'ın vefatı üzerine Vitra Karo bir başsağlığı mesajı yayınladı...

Uptown İncek'te düzenlenen Fotomogan ev sahiplerini buluşturdu!

Uptown İncek'te düzenlenen Fotomogan ev sahiplerini buluşturdu. Ankara’nın göl ve de orman manzaralı projesi Uptown İncek Konutları’ nın düzenlediği FOTO MOGAN fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera modelleri seçenek sunuyor.

VitrA Veo ile yıkama ve yıkanma bir arada!

Veo’nun 120 x 90 cm boyutlarındaki yıkanma alanına, duş kolonu, oturma bölümü ve çekmeceli çamaşır sepeti dahil edilebiliyor. Çokamaçlı ve kullanışlı VitrA Veo, banyolara fonksiyonellik katıyor.

Ahşap sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Seri, VitrA tasarım ekibinden Selma ve Erden Gülkan'ın imzasını taşıyor.

Vitra Uptown Haberi

Vitra Uptown

VitrA’nın Uptown porselen yer karoları, beton görünümüyle şehrin dokusunu mekanlara yansıtıyor. Kolay temizlenme özelliğiyle kullanım rahatlığı sağlayan Uptown; krem, mink, beyaz ve koyu gri renk seçenekleriyle sunuluyor. Seri, 75x150 cm’ye kadar uzanan farklı ebat alternatifleriyle istenilen kombinlerin yaratılmasına olanak...